上一頁下一頁
發新話題

至腩憎按正骨唔比小費(或比小小小費)技C

收藏  |  訂閱
292  20.4k

50小費(港幣成58蚊) 兩個鐘根本就係高得過份,再加佢地本10蚊; 兩個鐘有60人仔,多過香港本地鐘點家務助理時薪。

離譜~~~~~:smile_39:

講起上黎,點解一離開佐深圳,即使隔離東莞
無論正骨或邪骨都唔會R小費的!
咁睇黎問題係係香港D自以為是的大爺度啦!

你個潮州fd都算好人
我識班汕頭老板,你問佢貼士,佢即刻"pool你阿魔",一毫子都唔比
引用:
原帖由 moneydaily 於 2009-9-10 06:20 PM 發表 查看引用來源
甘就一E 唔比,,我識一個潮洲人,,最多比$10,它是678,VIP,,很多技C見到他都不開心,,而他卻同我講,他花錢是要他開心,不是要技C開心,,

引用:
原帖由 淫民幣 於 2009-9-10 10:40 PM 發表 查看引用來源
你個潮州fd都算好人
我識班汕頭老板,你問佢貼士,佢即刻"pool你阿魔",一毫子都唔比
pool得好:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 jj12345jj 於 2009-9-5 06:51 PM 發表 查看引用來源
支持CHING,技C都要開飯嘅!:smile_o12:
你唔知骨塲員工包食包住架!你冇飯開佢實有呀.on99:smile_45:

引用:
原帖由 vikki26 於 2009-9-11 02:36 AM 發表 查看引用來源

pool得好:smile_38: :smile_38: :smile_38:
內地技C,尤其大埸的中醫師,真係很pk,,以為自己是醫生,又成日串港人,又要高小費,,我曾試過在水都,被個阿婆中醫激死,,入房己見她大大個字貼出,小費最少$80,己入房,算數,不同佢計較,點知個pk很沒口德,,一路按一路同我講,佢有几歷害,來過香港,去過新加坡,,又說香港現在唔好,唔及內地等,一些令人覺得佢睇唔起港人又串港人,,听到我火都來買,,立即起身吊七佢,,我說我是來按摩,不是來比你串,你有几叻是你的事,我睇唔起你,因你很沒品,你說港人不及內地有錢,但我一定有錢過你,,我不按了,$80小費我當施舍比你,,,很多人都知呢個八婆的態度

引用:
原帖由 靜水深流 於 2009-9-13 07:58 PM 發表 查看引用來源

內地技C,尤其大埸的中醫師,真係很pk,,以為自己是醫生,又成日串港人,又要高小費,,我曾試過在水都,被個阿婆中醫激死,,入房己見她大大個字貼出,小費最少$80,己入房,算數,不同佢計較,點知個pk很沒口德,,一路按一路同我 ...
呢個八婆,我也上了當,,比佢按過,,一肚气,,投訴都沒用,,,

thanks for sharing.....

CP 有間有中醫師推拿都係75元一個鐘
而且絕無小費
而家深圳d所謂正骨大場已經倫為
港人被任由搶錢的地方 :smile_27:

引用:
原帖由 靜水深流 於 2009-9-13 07:58 PM 發表 查看引用來源

內地技C,尤其大埸的中醫師,真係很pk,,以為自己是醫生,又成日串港人,又要高小費,,我曾試過在水都,被個阿婆中醫激死,,入房己見她大大個字貼出,小費最少$80,己入房,算數,不同佢計較,點知個pk很沒口德,,一路按一路同我 ...
依個八婆我個fd俾佢按過,當時我地同房。一入黎無兩句就講小貼呀...自己點威呀...
但我唔記得佢號碼。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆