上一頁下一頁
發新話題

見完QQ女後佢話我質素低劣,影衰晒D香港人!Ching請評下理 (更新2-P.21#307加QQ女相)

收藏  |  訂閱
362  42.8k

引用:
原帖由 rising0914 於 2009-8-26 03:56 PM 發表 查看引用來源
你話左借錢但冇件事,佢肯定面黑.豆零都唔比就想食左先? 你腦筋有d問題.你太驚比人呃,其實呃晒你都係五佰姐.(男人老狗,同女飲飲食食果d邊撚度有人計嫁?):smile_39: 如果真係咁窮不如直頭去叫g,無謂攪咁撚多野啦 ...
樓主比人小到唔見咗:smile_30:

CHING you or friend better lives in Mars.  The girls  in Mars are free of charge and they will pay you back even you don't have a penis.

咁孤寒就匿埋喺屋企自己打飛機啦!!:smile_38:

ching..你一d都無影衰港人..仲做得好好..
上面d女當晒我地kai子..話借就有?俾著d大6佬..真係想都咪指意想..
no pay no gain.條女甘ge態度,你做得非常岩
係d成日上去玩 ge ching做壞規矩姐,雞當女神拜orz

呢d女女咩料
係人都知
不過果位師兄
其實做既野同個女女差無幾
又想食免費餐
唔成功就走左去
又的確幾質素低
結論係雙方都質素低
怕蝕底
唔願先付出
又無辦法攪掂對方
就當打和算把啦

好一個 ”和局” ︿︿

你如果一早就同人講唔會借500比你,人地都唔會出黎啦。
你真係當人地好恨陪你飲飲食食咩。又唔照下鏡先:smile_42:
等人地陪完你兩日先話唔比錢人。

引用:
原帖由 又扑 於 2009-8-25 02:53 PM 發表 查看引用來源
玩? 玩乜七呀? 全程冷淡呀!
成班港女觀音兵,  插人地有理智嘅係電車男.
人地講明出嚟借錢呀
玩完最多都只係問到人借D錢, 而家乜都無。就算當佢唔還, 想人做足賣身既野, 但係收唔到賣既價。重要比人由食飯坐車就算唔出嚟都要用錢都計埋... 你做樓主朋友比條女溝緊咩?
人地本來就係k助理一名, 有個 qq 號就叫qq女呀?

引用:
原帖由 VAN00 於 2009-8-26 04:32 PM 發表 查看引用來源
樓主比人小到唔見咗:smile_30:
唔係有心屌佢,而係想幫佢.我諗問題係在於佢揾錯左對象,佢好似唔係好清楚呢個係咩女仔.係得k場做嘅就梗係cap水嫁啦.佢又要馬兒好,又要馬兒不吃草咁點得?其實呢個約會一開始就係一個錯配的約會.
我見意佢一係就去叫g;一係就搵個良家婦女拍拖,就係咁簡單.

引用:
原帖由 lala_city 於 2009-8-26 04:48 PM 發表 查看引用來源
ching..你一d都無影衰港人..仲做得好好..
上面d女當晒我地kai子..話借就有?俾著d大6佬..真係想都咪指意想..
no pay no gain.條女甘ge態度,你做得非常岩
係d成日上去玩 ge ching做壞規矩姐, ...
根本第二次就唔應該出嚟, 搞到各自期望, 然後又各自失望

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆