上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.3k

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-24 11:38 PM 發表 查看引用來源

記得了...:smile_o08::smile_o08:
都好,幾驚你話唔記得,仲唔去休息?

引用:
原帖由 horsema 於 2009-7-24 11:41 PM 發表 查看引用來源

傾過msn 會記得的, 只係忘記了discuss 的login name 和msn 的關連.:smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 horsema 於 2009-7-24 11:41 PM 發表 查看引用來源

我未想睡, :smile_o08::smile_o08:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-24 11:34 PM 發表 查看引用來源只有5個pm 容量, 不能儲存太多資料遺失:smile_o06: :smile_o06: 已經不太記得一些人 我有否和他交換msn, 或他的msn 是甚麼..:smile_o06: :smile_o06:
我都想象到咁多人你好難應乎!:smile_14:

你msn傾計方弍,會唔會好似咁,如用1,2個星期去認識有限人數,如3個人咁?

覺得我多事,不用回應。

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-24 11:43 PM 發表 查看引用來源

傾過msn 會記得的, 只係忘記了discuss 的login name 和msn 的關連.:smile_o06::smile_o06:
好多男仔 add 你wow!開心嗎?

引用:
原帖由 hea2006 於 2009-7-24 11:44 PM 發表 查看引用來源

我都想象到咁多人你好難應乎!:smile_14:

你msn傾計方弍,會唔會好似咁,如用1,2個星期去認識有限人數,如3個人咁?

覺得我多事,不用回應。
其實未知點處理:smile_o06::smile_o06:你的提議都好.:smile_o08:如果不是, 好辛苦了,
不過, 其實都沒有太多可傾, 我喜歡電話多些, 再出來見面, 會實在一點
不停在msn 傾計, 意義不大:smile_o06:

不過, 見面要時間遷就

隨緣吧..:smile_o08:這些都好講緣份的

引用:
原帖由 horsema 於 2009-7-24 11:45 PM 發表 查看引用來源

\

唔算好多
不過短時間, 一個人都是難以應付的.:smile_o06:因為只有一個我

引用:
原帖由 horsema 於 2009-7-24 11:45 PM 發表 查看引用來源

要真正交到fd, 或找到真愛 才開心:smile_o08::smile_o08:

見面後 若有緣, 可做fd:smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-24 11:49 PM 發表 查看引用來源
\

唔算好多
不過短時間, 一個人都是難以應付的.:smile_o06:因為只有一個我
我都好好彩,起碼同你傾過吖:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆