上一頁下一頁
發新話題

有無41歳以上,單身,認真而有意長期發展的男士(巳更新)?我不是找SP!

收藏  |  訂閱
1.5k  45.4k

引用:
原帖由 粗麵 於 2009-7-17 10:52 PM 發表 查看引用來源

係呀:smile_38: 好多公仔都好得意...:smile_o13: :smile_o13:
唔經唔覺, 一星期竟然有超過260個posts, 其中約一半是我的回覆, 因我很喜歡寫野(所以比較長篇大論)。 又有各位朋友幫我推番上去, 多謝. :smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
簡短報告, 収到一些短訊息, 大家正在傾吓計. 

引用:
原帖由 torres^9^ 於 2009-7-17 10:49 PM 發表 查看引用來源
咁我個表情靚唔靚
Very good la.

回覆 1# 的帖子

發個短消息比我啦、做個朋友先啦…

引用:
原帖由 piggy3616 於 2009-7-17 11:05 PM 發表 查看引用來源

唔經唔覺, 一星期竟然有超過260個posts, 其中約一半是我的回覆, 因我很喜歡寫野(所以比較長篇大論)。 又有各位朋友幫我推番上去, 多謝. :smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
簡短報告, 収到一 ...
傾緊蜜計:smile_14: :smile_14: 禾有無阻住你嫁:smile_14:

Good evening hostress

引用:
原帖由 joechan88 於 2009-7-17 11:35 PM 發表 查看引用來源
發個短消息比我啦、做個朋友先啦…
After you accumulate to 50 marks, then you send private message to me la.

引用:
原帖由 粗麵 於 2009-7-17 11:37 PM 發表 查看引用來源

傾緊蜜計:smile_14: :smile_14: 禾有無阻住你嫁:smile_14:
I am not 傾緊計 now.

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-7-17 11:50 PM 發表 查看引用來源
Good evening hostress
Good evening.  

引用:
原帖由 piggy3616 於 2009-7-17 11:55 PM 發表 查看引用來源

I am not 傾緊計 now.
你唔中意向呢度吹水架咩~~

引用:
原帖由 piggy3616 於 2009-7-12 11:59 PM 發表 查看引用來源

我也遇過一些玩玩吓的人, 或一些很古怪的人, 但就是遇不到互相愛護的人, 就係咁簡單. 咁我又可以點?

我想有個男友, 有時間陪我食飯, 睇戲, 行街, 愛我, 鍚我, 但不是只見一次的、很高要求嗎?  
你這類人已經很難搵. 唔講究條件, 但求感覺. 是很美麗的戀愛方式.
事實上並不是無. 只不過, 喱種人多數唔主動. 大家都講感覺, 講緣份.

你覺得咁樣 ....  會否太浪漫呢? 太過童話故事呢?

很多人都會講條件. 特別是主動的. 因為他們認為自己付出了一些條件去追求, 就要得到一些高質素的回報.

雖然你沒寫多少的要求, 但總有底線. 即是有要求.

預期等待浪漫的故事, 似乎主動還實際一點.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆