上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊年齡18+男女都得(第八回)留意第一頁活動詳情

收藏  |  訂閱
1.5k  28.4k

引用:
原帖由 天富女站長 於 2009-7-10 03:43 AM 發表 查看引用來源

冇乜事..八掛者
我以為你有問題想請教佢添,你咁夜重未訓既:smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-10 03:46 AM 發表 查看引用來源
我以為你有問題想請教佢添,你咁夜重未訓既:smile_o10: :smile_o10:
差唔多啦...失眠

引用:
原帖由 天富女站長 於 2009-7-10 03:56 AM 發表 查看引用來源

差唔多啦...失眠
有心事咩:smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-10 03:59 AM 發表 查看引用來源
有心事咩:smile_o10: :smile_o10:
冇心事呀...不過都唔知算唔算係...因為我而家同老公分開住..佢住屯門..我地一星期見一兩次!
原因:等公屋.一來我媽咪唔習慣多一個人住,二來我老公同梗佢大佬大嫂住,佢地兩公婆唔俾我
返去住.原因大嫂大肚,未大肚同未結婚之前已然趕我走.唉...我怕同老公感情會變,,但我知道唔
擔心得咁多,因為我仲要照顧囡囡!

引用:
原帖由 天富女站長 於 2009-7-10 04:12 AM 發表 查看引用來源

冇心事呀...不過都唔知算唔算係...因為我而家同老公分開住..佢住屯門..我地一星期見一兩次!
原因:等公屋.一來我媽咪唔習慣多一個人住,二來我老公同梗佢大佬大嫂住,佢地兩公婆唔俾我
返去住.原因大嫂大肚,未大肚 ...
尼d野不如係msn度傾啦...............好嗎:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-10 04:15 AM 發表 查看引用來源
尼d野不如係msn度傾啦...............好嗎:smile_41: :smile_41:
好呀!!冇問題..

支持下YY先:smile_o12:

引用:
原帖由 天富女站長 於 2009-7-10 04:37 AM 發表 查看引用來源

好呀!!冇問題..
站長.........我又要同妳 msn:smile_o10:

引用:
原帖由 天富女站長 於 2009-7-10 04:37 AM 發表 查看引用來源

好呀!!冇問題..
已經pm你啦..................

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-10 04:41 AM 發表 查看引用來源
已經pm你啦..................
yy吾理我:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆