上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~you are welcome ^^[PART 11]

收藏  |  訂閱
1.6k  37.6k

引用:
原帖由 devilsweety 於 2009-7-2 12:03 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 Tom_Sawyer 於 2009-7-2 10:31 AM 發表 查看引用來源
hi hi hi, 好耐冇見, 還好嗎?
都唔係好耐0者~:smile_35: 尋日咪入0黎打過招呼囉~  一日不見 ... [/quote]
小天使,午安呀

引用:
原帖由 devilsweety 於 2009-7-2 12:03 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 Tom_Sawyer 於 2009-7-2 10:31 AM 發表 查看引用來源
hi hi hi, 好耐冇見, 還好嗎?
都唔係好耐0者~:smile_35: 尋日咪入0黎打過招呼囉~  一日不見 ... [/quote]

哈, 你都識講隔左3個秋, 咁就代表已經好耐冇見:smile_o05: 。假期去左邊度玩?

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-2 12:04 PM 發表 查看引用來源

都唔係好耐0者~:smile_35: 尋日咪入0黎打過招呼囉~  一日不見 ...
小天使,午安呀 [/quote]

午安啦蓉兒~

引用:
原帖由 Tom_Sawyer 於 2009-7-2 12:10 PM 發表 查看引用來源

都唔係好耐0者~:smile_35: 尋日咪入0黎打過招呼囉~  一日不見 ...
哈, 你都識講3, 咁就代表已經好耐冇見:smile_o05: 。假期去左邊度玩? [/quote]

拾人牙慧....   去左朋友屋企....

引用:
原帖由 devilsweety 於 2009-7-2 12:21 PM 發表 查看引用來源

哈, 你都識講隔左3個秋, 咁就代表已經好耐冇見:smile_o05: 。假期去左邊度玩?
拾人牙慧....   去左朋友屋企.... [/quote]

哈, 鬼叫你有智慧咩, 當然要活學活用。今日工作忙嗎?

引用:
原帖由 Tom_Sawyer 於 2009-7-2 01:02 PM 發表 查看引用來源

拾人牙慧....   去左朋友屋企....
哈, 鬼叫你有智慧咩, 當然要活學活用。今日工作忙嗎? [/quote]

忙於回帖子算唔算.......

引用:
原帖由 devilsweety 於 2009-7-2 01:20 PM 發表 查看引用來源

哈, 鬼叫你有智慧咩, 當然要活學活用。今日工作忙嗎?
忙於回帖子算唔算....... [/quote]

都算既。今次有冇記清楚個密碼:smile_o10:

引用:
原帖由 Tom_Sawyer 於 2009-7-2 01:59 PM 發表 查看引用來源

忙於回帖子算唔算.......
都算既。今次有冇記清楚個密碼:smile_o10: [/quote]

剛才又手快快按左退出鍵...... 幸好記憶猶新......:smile_35: 成功入番0黎睇舖0者......

撞門而入:smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-7-2 02:40 PM 發表 查看引用來源
撞門而入:smile_29: :smile_29: :smile_29:
鋼門0黎0架~ :smile_30: 無撞親0丫嘛.....:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆