上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

難賭之人, 死性難改, 所以教人, 勸人戒賭, 認真係條昂乸狗. 因為叫人戒賭, 都要自己又賭, 這還不是錐刀之用, 根本上起唔到甚麼作用.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-6 09:24 PM 發表 查看引用來源

是否這兩位呀!
WS

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-6 10:43 PM 發表 查看引用來源

WS
現時FB已經落後於WhatsApp, 因為FB好容易比別人抄到, 我有好多朋友Add我, 不過我以前唔玩FB, 所以無人知道我是誰.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-6 10:52 PM 發表 查看引用來源

現時FB已經落後於WhatsApp, 因為FB好容易比別人抄到, 我有好多朋友Add我, 不過我以前唔玩FB, 所以無人知道我是誰.
FB最容易比人起底!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-6 11:00 PM 發表 查看引用來源

FB最容易比人起底!
我發覺係FB好少有架仔架妹, 最多係黃種人同印尼妹.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-6 06:17 PM 發表 查看引用來源
起初我還以為呢隻威震天贏後再出係無馬夠佢跑, 原來係錯誤估計, 因為再出係11倍, 上次贏馬時係10倍, 可能已經夠晒皮, 不過最尾一役, 由保仔大上馬可以擺係前列, 雖無三甲, 不過這個跑法應比較適合此馬, 何妨同場係王 ...
威震天馬主同名同姓有兩個人, 威震天馬主之分別為TIM Chen, 所以唔好搞錯.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-6 11:09 PM 發表 查看引用來源

我發覺係FB好少有架仔架妹, 最多係黃種人同印尼妹.
剛才成功登記新FB、但一定要人相片、我上傳我logo或面罩相遭拒絶及被停用:032:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-6 11:26 PM 發表 查看引用來源

剛才成功登記新FB、但一定要人相片、我上傳我logo或面罩相遭拒絶及被停用:032:
我提議你用發叔張相, 即時通行.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-6 11:34 PM 發表 查看引用來源

我提議你用發叔張相, 即時通行.
老劍, 不如將原有FB account改名重方便過用新的, 因新的唔會在其他地方出現, 有可能係跟網絡商.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-6 11:51 PM 發表 查看引用來源

老劍, 不如將原有FB account改名重方便過用新的, 因新的唔會在其他地方出現, 有可能係跟網絡商.
係FB內設定內可以封鎖其他人的入侵. 只要打個名就OK!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆