上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.6k

我想問呢~~今晚邊個會去既舉手~~我想知呀~我應該會去~~^^

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-27 02:47 PM 發表 查看引用來源

喵喵~~~~羊羊俾人蝦~~~快D呵返先~~~
嗚嗚嗚~~:043: :043: :043:
邊個咁衰..
蝦羊女......:092:

錫錫.:027:

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-27 03:01 PM 發表 查看引用來源
我想問呢~~今晚邊個會去既舉手~~我想知呀~我應該會去~~^^
我唔去:096:

引用:
原帖由 one0319 於 2009-5-27 02:55 PM 發表 查看引用來源
各位我要走la 係地傾得開心d la 遲d再傾 多謝陪我傾計嘅咁多位朋友
明天見啦.

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-27 02:55 PM 發表 查看引用來源
好想咬人ar!!!!!!!!!!!!!!!!!!:046: :046: :046:  
叫no.1黎:096: :096:

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-27 03:01 PM 發表 查看引用來源
我去唔到.:026:

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-27 02:51 PM 發表 查看引用來源

我都未試過去洗手間訓~~我多數直接訓~:096: 更好笑既係,我樓上GOV HIGHWAY 一到12點3,變左睡公主城堡~!:096:
哇...咁正?:023:

引用:
原帖由 逸里@籐島 於 2009-5-27 02:54 PM 發表 查看引用來源

有人話redblue 好難飲:030:
其實真係唔多好飲....不過我同佢共患難左幾耐嫁啦~:098:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-27 03:02 PM 發表 查看引用來源

邊個咁衰..
蝦羊女......:092:

錫錫.:027:
嗚嗚嗚~~~~~頭先大佬叫人出去幫佢拎D野...
落緊大雨ga ma....>.<~~~~唔小心"冼"底....
嗚~~~~~唔制ar!!!!!!最衰都係大佬la!!!!!!!!!
:043: :043: :043: :043: :043:

引用:
原帖由 bearbearbear01 於 2009-5-27 03:05 PM 發表 查看引用來源

哇...咁正?:023:
個個都訓晒~~真係太好既工作:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆