上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  268.1k

引用:
原帖由 kw958 於 2009-3-27 01:06 PM 發表 查看引用來源

春天分手~秋天會習慣~苦沖開了便淡~~:098:
說什麼再平反~~只怕被迫一起更礙眼:098:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-3-27 01:05 PM 發表 查看引用來源

大概也夠我~送我來回地獄又折返人間~~:098:
我唱劉德華你聽…

我愛你我心已屬於你~今生今世不移 ~
在我心中再沒有誰~代替你的地位~
我愛你對你付出真意不會漂浮不定~
我要為我再想一想 我決定愛你一萬年 ~’

沒有空掛念你...若我口齒極伶俐~
大概早...已經單打單到你受不起~~
難道你…捱不起…你最好…好在你~
仍然期望~愛人變知己’

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-3-27 01:10 PM 發表 查看引用來源

說什麼再平反~~只怕被迫一起更礙眼:098:
往後這半年間~只愛自己~雖說不太習慣~畢竟有限~就當~過關~~:098:

唱完, 食飯~:023:

哈哈... 個個都係度唱歌:036:

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-3-27 01:10 PM 發表 查看引用來源

我唱劉德華你聽…

我愛你我心已屬於你~今生今世不移 ~
在我心中再沒有誰~代替你的地位~
我愛你對你付出真意不會漂浮不定~
我要為我再想一想 我決定愛你一萬年 ~’
我唔識劉華D歌~~接唔到丫:073:
不過都多謝你首歌丫...我收到你既心意架啦:007:

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-3-27 01:11 PM 發表 查看引用來源
沒有空掛念你...若我口齒極伶俐~
大概早...已經單打單到你受不起~~
難道你…捱不起…你最好…好在你~
仍然期望~愛人變知己’
沒有心機痛恨你...做你知己沒名利:098:

引用:
原帖由 ptks 於 2009-3-27 01:13 PM 發表 查看引用來源
哈哈... 個個都係度唱歌:036:
新朋友你好^_^

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-3-27 01:18 PM 發表 查看引用來源

我唔識劉華D歌~~接唔到丫:073:
不過都多謝你首歌丫...我收到你既心意架啦:007:
吾係掛.....愛你一萬年都吾識唱?:028:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-3-27 01:20 PM 發表 查看引用來源

沒有心機痛恨你...做你知己沒名利:098:
做我老公有名利了吧XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆