上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#25 -- 小師妹育成計劃

收藏  |  訂閱
3.2k  44.2k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-21 03:46 PM 發表 查看引用來源

如果男人會同妳講,我練到爆晒汗,係因為開心??哈哈........我估開心都有好多種輕鬆既方法既.
哈哈,好奇怪咩?我身邊好多人都係咁喎
有時我自己跑到成身臭晒,但都會有種莫名奇妙既滿足感同開心喎⋯
運動釋放安多酚會令人開心

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-5-21 03:48 PM 發表 查看引用來源

有時我自己跑到成身臭晒,但都會有種莫名奇妙既滿足感同開心喎⋯
做運動本身就是享受

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-21 02:43 PM 發表 查看引用來源

晴師妹會唔會落醬,定落醋呢?
我會落醋,

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-5-21 02:59 PM 發表 查看引用來源

因為fit咗,所以要買過新的嗎?
肥左

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-5-21 03:05 PM 發表 查看引用來源

Fit 同fat只差一線
係呀

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-5-21 03:48 PM 發表 查看引用來源

安多酚是其一.跑完,令妳感覺唔止係開心,仲有健康左,如果妳有目標既,妳會因為定左目標去KEEP掛.
輕左,會更開心.照鏡,FIT左,再開心,買衫,好明顯好睇左,身邊人發現妳索左,呢D,我估比妳單純咩野跑完開心來得更有動力吧?
不然,哪來跑少次,食雪糕,BBQ,火鍋就瞓會有罪惡感先.

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-5-21 04:23 PM 發表 查看引用來源

我會落醋,
我都會,可能咩都唔落添,HAHA

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-21 04:27 PM 發表 查看引用來源

安多酚是其一.跑完,令妳感覺唔止係開心,仲有健康左,如果妳有目標既,妳會因為定左目標去KEEP掛.
輕左,會更開心.照鏡,FIT左,再開心,買衫,好明顯好睇左,身邊人發現妳索左,呢D,我估比妳單純咩野跑完開心來得更有動力吧?
不然,哪來跑少次,食雪糕,BBQ,火鍋就瞓會有罪惡感先. ...
我無你諗得咁複雜呀
唔開心,跑完開心返,簡單直接
有人讚,bonus,無人讚,都會跑。開心有時好簡單,唔洗諗得咁複雜

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-5-21 16:32 發表 查看引用來源

我無你諗得咁複雜呀
有人讚,bonus,無人讚,都會跑。開心有時好簡單,唔洗諗得咁複雜
世界好簡單,只係人類太複雜

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-5-21 04:32 PM 發表 查看引用來源

我無你諗得咁複雜呀
咁妳都啱.又無錯,HAHA......但我鐘意定目標,做左,有效果,我會更用心去鑽研點做.
如果得,飲食都配合埋添.咁有成果,就更開心.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆