上一頁下一頁
發新話題

分享AV幻想和實戰 (最後一篇感言P203連相)

收藏  |  訂閱
3.0k  295.4k

引用:
原帖由 木木月月 於 2012-12-12 11:30 PM 發表 查看引用來源
比D自信自己...做自己心中所想的事..順著自己心意去做就可以了,不要想太多.雖然我自己都無咩自信,HAHA.
我一向都有自信....但偶有失去的時候:smile_o03:

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-12-12 23:36 發表 查看引用來源

我一向都有自信....但偶有失去的時候:smile_o03:
我都唔知再講D咩好添...總之加油啦,希望在明天.

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-12-12 11:35 PM 發表 查看引用來源

吾夠呀!

多d...

哈哈~~我啲相唔夠符合幻想?:smile_o13:

你今日返工咁著? 唔怪得之咁有自信at times la.. lol

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-12-12 11:30 PM 發表 查看引用來源
最近都冇咩特別事件,同老公性事都冇咩特別,而且....今個星期因為返學同一屋簷下都連續五天見唔到.....:smile_o03: 唔知星期六再見面時會唔會......?哈哈!!! 如果有,就報告大家知啦!
小别勝新婚^^
大戰一觸即發

WHAT CAN I DO..心情麻麻..又黎借POST發洩下.

睡前推一推,唔會on 居居..kaka.

開完通宵都要推吓少奶

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-12-12 23:34 發表 查看引用來源
因為最近冇咩性事分享,唯有post下相報答大家支持和鼓勵!剛才回家拍攝的....

http://i1055.photobucket.com/albums/s518/victoria_jap/IMAG0641.jpg
搞到我跌咗啲野响您條事業線到添:-o

再POST見D相丫:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆