上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  55.9k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-19 11:35 AM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 你都巧識講野喎
咁你又會點講呢

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-19 11:52 AM 發表 查看引用來源

如果禾將來的愛人...有你一半....:smile_o05: 我都願.
一定有架:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-19 12:04 PM 發表

係呀!當佢隊完兩支,我即刻諗起你!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
貢大家飯後諗起要食田筒,有矛淫會想起禾先!?!?

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-19 11:39 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 企有d賭仔心態~~有賭未為輸
我驚企輸吾起喎

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-19 11:59 發表 查看引用來源

我承認對佢有好感~但未去到愛咁誇~我也嘗試過約佢出黎~可惜失敗而回~同佢相處咁耐~知道佢目的是來搵錢~不是來找男友~又或者我吾係佢喜歡果類型~有好多可能性~我之所以成日搵佢係因為佢比到我很滿足既性 ...
又要插你,佢閲人無數,見你溥情寡幸,只愛自己,約人兩三次吾去就收韁,冇D誠意,點同你過人世呀:smile_o02:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-19 11:55 AM 發表 查看引用來源

做咩撚野~~禾就知:smile_o01:
你做乜撚野講左我句口頭蟬呀!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-19 11:59 AM 發表

手機就好娘,不過舊電就好勁,超大舊,一充足電,至少用兩個星期!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:
貢充電洗5 洗充 2 日先至滿??:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-5-19 11:42 AM 發表 查看引用來源
龍E不但識講,濑仲勁:smile_30:
瀨方面仲要下點功夫:smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-18 11:59 PM 發表 查看引用來源

我承認對佢有好感~但未去到愛咁誇~我也嘗試過約佢出黎~可惜失敗而回~同佢相處咁耐~知道佢目的是來搵錢~不是來找男友~又或者我吾係佢喜歡果類型~有好多可能性~我之所以成日搵佢係因為佢比到我很滿足既性 ...
你喜歡邊類型 ?
她做乜令你性愛滿足既?
佢樣貌 ?身材 ?合你乜要求=?

你曾經有幾多個女人呀 ?

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-5-19 11:42 AM 發表 查看引用來源

龍e~~早呀:smile_38:
大頭仔~呢期你最威啦:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆