上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.0k

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-13 11:49 AM 發表

ok...你知我有的話實出,,,,,上次法國昨晚德國他也說死硬....他真是一個神話...傳奇人物:023:
犀利...:096:佢有研究過黎咩?

係喎..佢有冇錯過架..

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-13 11:48 AM 發表

應該要兩場巴甲 6,7過關 咁就發喇 :131: :131:
妳遲早中番次:097:

引用:
原帖由 happyfeet 於 2008-6-13 11:50 AM 發表

犀利...:096:佢有研究過黎咩?

係喎..佢有冇錯過架..
梗有...但今屆歐國杯到目前我大膽講句佢d分折超勁.仲有巴甲.美職超堅..只是死d pk 友誼賽,曰乙波,,,

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-13 11:55 AM 發表

梗有...但今屆歐國杯到目前我大膽講句佢d分折超勁.仲有巴甲.美職超堅..只是死d pk 友誼賽,曰乙波,,,
有就記住喺車車好友會度post出嚟喇 :096: :096: :096:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-13 11:55 AM 發表

而家淨係想知今晚場波....:096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-13 11:59 AM 發表

有就記住喺車車好友會度post出嚟喇 :096: :096: :096:
我咋天已比左彭仔...比妳...做每日win$500 target

引用:
原帖由 happyfeet 於 2008-6-13 12:00 PM 發表

而家淨係想知今晚場波....:096:
x2 :071:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-13 12:05 PM 發表

我咋天已比左彭仔...比妳...做每日win$500 target
thz :036:

收到風...羅馬尼亞個邊係咪有球員受左傷..

引用:
原帖由 happyfeet 於 2008-6-13 12:08 PM 發表
收到風...羅馬尼亞個邊係咪有球員受左傷..
駛也諗咁多,,,,,,意大利win  羅馬利亞邊夠踢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆