上一頁下一頁
發新話題

DRY到爆既大學生兼職記 + 回頭草食ex + 第1個男朋友記事 lol (五)

收藏  |  訂閱
3.0k  64.6k

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-4 10:44 PM 發表 查看引用來源

睇得明, 到你J既時候未好feel D lor :smile_30:
:smile_39:我真係唔知男人J都要咁好feel :smile_30:

引用:
原帖由 sthinvc 於 2014-5-4 10:44 PM 發表 查看引用來源

字我都係飛
暫時睇一個甜故我係逐字睇
係咪我嗰個呢XD!!!!!!!!!!! 因為我嗰個得字囉...哈哈哈:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-4 14:45 發表 查看引用來源

咁你平時都會接觸到其他人架嘛, 有社交圈子掛lol
一班男人~

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-4 10:48 PM 發表 查看引用來源

:smile_39:我真係唔知男人J都要咁好feel :smile_30:
姐姐,可唔可以教下我唔好feel 點射?

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-4 10:48 PM 發表 查看引用來源

係咪我嗰個呢XD!!!!!!!!!!! 因為我嗰個得字囉...哈哈哈:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
你都知呢

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-4 14:43 發表 查看引用來源

要架.....要睇字架嘛XD 我睇大堆字我就想訓架啦而家.....
可惜了~

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-5-4 10:44 PM 發表 查看引用來源

我去咗咁多日旅行。一日爬到十頁已經好好啦。
請姐姐見諒。
請詳述如何不一樣?

其實好似係好耐之前講XD

簡單啲黎講.....對男朋友既J就可以=.= 點解我要睇第2個男人條J同女人做愛=.=....

正如我真係好驚人sd J圖俾我囉:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-4 14:47 發表 查看引用來源

因為照顧到自己囉lol

我對人講話我冇人要, 買樓養老....個個都同我講話咁咪冇人照顧lol

咁有錢咪照顧到自己囉:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
邊有咁簡單~

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-5-4 10:45 PM 發表 查看引用來源

同埋啲人係咁講

係:smile_39: 所以睇韓劇冇罪, 有罪既係hardsell lol

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-4 10:45 PM 發表 查看引用來源

Noway, 係都要扯返你返黎,此風不可長
T_T  小人無才..............

有心情先算啦:smile_45::smile_45::smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆