上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第3版)

收藏  |  訂閱
3.0k  83.6k

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2012-12-18 12:09 PM 發表 查看引用來源
即係好似對我咁囉:smile_24::smile_24:

咁你係咪好Hurt 呀?錫番你la

如果第一次見,我對佢有興趣的話,企係到會行埋d, 成T字型或者L型甘
咋家衣掂下佢手臂呀,手指呀甘,睇佢咩反應
反應良好再講d露骨少少話題引下佢

可能我唔喜歡飛擒大咬型啦,如果對方太快太直接會嚇親我
引用:
原帖由 j.moon 於 2012-12-18 12:00 PM 發表 查看引用來源

好提意呀 我要留心d睇
有嘢學

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2012-12-18 12:18 PM 發表 查看引用來源
如果第一次見,我對佢有興趣的話,企係到會行埋d, 成T字型或者L型甘

...
八千代,呢d係你婚前定婚後嘅行為呀?

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-18 12:18 PM 發表 查看引用來源咁你係咪好Hurt 呀?錫番你la
我早就調節左啦!:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2012-12-18 12:18 PM 發表 查看引用來源如果第一次見,我對佢有興趣的話,企係到會行埋d, 成T字型或者L型甘咋家衣掂下佢手臂呀,手指呀甘,睇佢咩反應反應良好再講d露骨少少話題引下佢可能我唔喜歡飛擒大咬型啦,如果對方太快太直接會嚇親我 ...
點樣露骨法??

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2012-12-18 12:18 PM 發表 查看引用來源

...
你呢d都好正路,試探下對方有無意思
其實用係男仔對女仔方面都work

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2012-12-18 12:24 PM 發表 查看引用來源
點樣露骨法??

我諗係d有咸味的話題啦

引用:
原帖由 derek_chau 於 2012-12-18 12:27 PM 發表 查看引用來源我諗係d有咸味的話題啦
即係食飯坐低又話張櫈咁"硬"既

銀落黎,不過又好舒服

Hahaha both la!!

不過有咩關係呢?
引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-18 12:22 PM 發表 查看引用來源

八千代,呢d係你婚前定婚後嘅行為呀?

引用:

...
講起有少少印象 有次去飲嘢有個人 都係咁 借d 2 掂下手指  啪下大腿

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆