上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  50.1k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-13 04:50 PM 發表

:smile_13: 等下次出糧呀~~要等巧耐喎~~
咁你請佢囉!我幫你訂房。:smile_o11:

引用:
原帖由 神臺貓屎2010 於 2010-8-13 04:37 PM 發表 查看引用來源

咁你想唔想試吓吖!
試過一次啦:smile_o14:

引用:
原帖由 神臺貓屎2010 於 2010-8-13 04:52 PM 發表 查看引用來源

咁你請佢囉!我幫你訂房。:smile_o11:
我公司唔請童工喎~~:smile_45: ~~

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-13 04:33 PM 發表 查看引用來源

野完啦...老青效果特佳...飲左一支搞到第2Q搞左半個鐘有多...:smile_o03: 腰都斷:smile_o08:
貢條女咪巧產:smile_o11:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-13 04:55 PM 發表

我公司唔請童工喎~~:smile_45: ~~
你講邊個係"童工"啊?:smile_41:

引用:
原帖由 happybar168 於 2010-8-13 04:56 PM 發表 查看引用來源
貢條女咪巧產:smile_o11:
做得老舉就咪怕9大~~:smile_30:

引用:
原帖由 神臺貓屎2010 於 2010-8-13 04:56 PM 發表 查看引用來源

你講邊個係"童工"啊?:smile_41:
又係你叫我"請"亞輝麻~~:smile_41:

請佢返黎幫我上網吹水呀?:smile_13:

引用:
原帖由 happybar168 於 2010-8-13 04:55 PM 發表
試過一次啦:smile_o14:
係咩!happy bar 168 !:smile_30:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-13 05:00 PM 發表

又係你叫我"請"亞輝麻~~:smile_41:

請佢返黎幫我上網吹水呀?:smile_13:
最底工資一粒鐘33蚊,請阿輝你要比足50,如果唔係會尾聽執粒,109實餓死。。。:smile_o01:

引用:
原帖由 神臺貓屎2010 於 2010-8-13 05:05 PM 發表 查看引用來源

最底工資一粒鐘33蚊,請阿輝你要比足50,如果唔係會尾聽執粒,109實餓死。。。:smile_o01:
:smile_38: 茅問題~~不過要日日演老青~~演到嘔可以走~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆