上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

一張真飛猶勝千言萬語, 這就老劍馬經的宗旨, 在討論區內揾啲好野為馬友或是初哥分享心得. 唔係自吹自捧去燒炮仗.
最重要的是無收費, 又免費, 重每天都有話題.

附件

Apple 34.jpg (62.76 KB)

Apple 34.jpg

係FB玩都幾好玩, 係新報發言後, 即時會出現係我主頁處, 可能華哥唔乸得閒還未覆.

呢班評馬人都算好大意, 評馬協會=0重要減埋七既蠢冥.

昔憎我為倨傲自尊者,今則侮我為聾瞽蠢冥矣

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-6 11:47 AM 發表 查看引用來源
係FB玩都幾好玩, 係新報發言後, 即時會出現係我主頁處, 可能華哥唔乸得閒還未覆.

呢班評馬人都算好大意, 評馬協會=0重要減埋七既蠢冥.

昔憎我為倨傲自尊者,今則侮我為聾瞽蠢冥矣
等我搞好A/C就進軍FB!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-6 01:27 PM 發表 查看引用來源

你要現時上生果動新聞入題內是否見到你的FB出現, 因就算有新A/C應唔會出現, 除外你刪去你原有FB.

呢條主席一席話其實非常之簡單, 正如大叔一早被人話唔係大賽騎師一樣, 騎師為甚麼有大賽之分別, 因為大叔已經冠軍騎師, 平時都贏到夠晒皮, 那些大賽獎金非常之高, 留都留比其他騎師去爭取. 同樣道理, 條菜已經周不時係冠軍馬房, 應大賽應留比其他馬房去取高獎金啦! 一字咁淺, 都重要係咁提, most land low.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-6 01:27 PM 發表 查看引用來源

老劍, FB係可以改名架!

附件

FB 改名.jpg (32.56 KB)

FB 改名.jpg

起初我還以為呢隻威震天贏後再出係無馬夠佢跑, 原來係錯誤估計, 因為再出係11倍, 上次贏馬時係10倍, 可能已經夠晒皮, 不過最尾一役, 由保仔大上馬可以擺係前列, 雖無三甲, 不過這個跑法應比較適合此馬, 何妨同場係王氏宗親會要去馬. 下季一定要留意, 因為同和坤關係密切, 以前唔郁手, 有可能無自己友配合.

人可以作大, 人可以騙人, 賠率永遠無呃人, 係忠實的愛人.

附件

入波入不停、大波又搞定:096:

5: 4買吾切大😩😩

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-6 07:04 PM 發表 查看引用來源
5: 4買吾切大😩😩
唔係無, 直頭係無, 上半場入3球.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆