上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.7k

曹永廉玩到個個都有洞d😂

玩得太揚又要轉場㗎啦

曹兄, 雖然嗰度有兩間房, 但係都是有兩張床,所以不會關門的, 點解可以玩到咁高興, 老闆娘 不會查房?

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-5-20 10:55 PM 發表 查看引用來源

前排招孚客人果個后生女,唔係老闆娘個女,佢應該無做!
少女睇場我估係老闆親戚, 聽佢哋講嘢不似母女親切但就好信任, 最近隻手整到所以放大假

引用:
原帖由 h2501h 於 2019-5-20 11:53 PM 發表 查看引用來源
曹兄, 雖然嗰度有兩間房, 但係都是有兩張床,所以不會關門的, 點解可以玩到咁高興, 老闆娘 不會查房?
😅 頭先同房 布簾隔離仲有另一位師兄按緊,但係玩得興起都唔理得咁多啦,至多盡量細聲D。

引用:
原帖由 h2501h 於 2019-5-20 11:56 PM 發表 查看引用來源

少女睇場我估係老闆親戚, 聽佢哋講嘢不似母女親切但就好信任, 最近隻手整到所以放大假
啊,原來如些!:smile_34:

我當時喺你隔離就好啦,我一定裝下你😂, 題外話, 真係試過喺正骨場嘅窗簾床, 聽到隔離床 的男女喘氣聲 ,歷時有三,四分鐘, 我同我個 技c都聽到互相眼光光對望, 心裏應該都在疑惑掛

太揚啦!呢排都吾去住!費事撞到同好既兄弟爭入房,話時話間店太忙時,我都試個(老闆娘)個手泰骨,真係吾錯,少咸多趣

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-5-21 07:05 AM 發表 查看引用來源
太揚啦!呢排都吾去住!費事撞到同好既兄弟爭入房,話時話間店太忙時,我都試個(老闆娘)個手泰骨,真係吾錯,少咸多趣
佢係物理治療師!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-5-20 10:13 PM 發表 查看引用來源
一入到房老闆娘帶佢入黎之後已經有D野,佢企定定喺度睇住我除衫,其他一般會出外邊等你話搞掂先入嚟。我光豬訓低佢先係平時咁鋪好毛巾按背,坐上黎時已經不時用下面磨吓我,磨咗幾吓我就伸手摩吓佢對腳啦,之後佢就成條毛巾攞開黎推油,推背推PatPat推大比都好舒服,推推吓就開始卒春袋同轆野。我立即反手揸佢對波啦,揸一輪佢就示意叫我轉身同埋做出打飛機手勢,昏暗燈光之下見佢個樣都可以,唔理佢講乜就車埋去,之後除佢 ...
係孫悟空個街嗎

灣仔2樓,之前按報告,咁啱見到有3位有後生有中泰,按一向有保証,揸波玩蓮隔褲按妹都可以,玩到慶,係唔肯按雀,高興得來又苦惱。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆