上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
3.0k  368.2k

引用:
原帖由 bbkenn'v' 於 2010-11-12 11:51 AM 發表 查看引用來源

你唔洗返學嫁-.-?
中學課程LOR
返學,我似返學咩,中3比人踢出來la:smile_o02:

今曰未讀報紙比我聴wo
我今日睇open rice香格理拉的Dessert好吸引。
引用:
原帖由 bbkenn'v' 於 2010-11-12 11:53 AM 發表 查看引用來源

我放啦, 等陣又要練朗誦 :smile_o08:
我食緊蛋糕...

引用:
原帖由 (逆)文狄 於 2010-11-12 11:54 AM 發表 查看引用來源
返學,我似返學咩,中3比人踢出來la:smile_o02:
我高學歷過你:p 唔好嬲 :smile_o09:

引用:
原帖由 bbkenn'v' 於 2010-11-12 02:15 PM 發表 查看引用來源

我高學歷過你:p 唔好嬲 :smile_o09:
:smile_o09:

引用:
原帖由 rahxephon 於 2010-11-12 12:01 PM 發表 查看引用來源
今曰未讀報紙比我聴wo
我今日睇open rice香格理拉的Dessert好吸引。

放學讀比你聽, 我個個星期四都有THS magazine
我只係拎份飲食 放學話你知有乜好食

有身裁已經夠正,高度細細粒更加引人想玩:smile_o09:
追晒post,你sp真係好落力滿足你:smile_o12:

引用:
原帖由 (逆)文狄 於 2010-11-12 02:18 PM 發表 查看引用來源
:smile_o09:
你做乜錫返我

引用:
原帖由 bbkenn'v' 於 2010-11-12 11:49 發表 查看引用來源

um... 呢啲野, 要人地幫我畫 ha
唔知我可唔可以幫妳畫呢???:smile_40: :smile_45:

引用:
原帖由 閃人王 於 2010-11-12 07:40 PM 發表 查看引用來源

唔知我可唔可以幫妳畫呢???:smile_40: :smile_45:
pls post more photos, i love your white balls

引用:
原帖由 gentleman1 於 2010-11-12 02:24 PM 發表 查看引用來源
有身裁已經夠正,高度細細粒更加引人想玩:smile_o09:
追晒post,你sp真係好落力滿足你:smile_o12:
你只係知我個波, 又唔知我腰同pat, 又知我好?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆