上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

呢个大太容易!:096:

些滴露、有風度!放一粒比人破旦、大完又大:096::096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-5 09:11 PM 發表 查看引用來源
些滴露、有風度!放一粒比人破旦、大完又大:096::096:

11400072 11400073
一張波飛猶勝千言萬語.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-5 10:03 PM 發表 查看引用來源

一張波飛猶勝千言萬語.
好多次破旦都好分因為尤其80分鐘後!

只要有波入、繼續有得執、冇買破旦!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-5 11:46 PM 發表 查看引用來源
只要有波入、繼續有得執、冇買破旦!

11400258 11400259
所以你好少買架仔波, 因有排都無波入, 嗰啲波去晒架妹身上.

呢隻水源充足不是甚麼目標馬, 不過有可能同快樂火龍一樣會係季尾馬, 所以值得一提.

附件

Apple 32.jpg (37.92 KB)

Apple 32.jpg

呢隻一道係谷中虎, 何妨又係亞呂老主顧, 每季必定會交待, 應重有分在手. 評90分應唔算高, 因同級馬谷中好野唔多.

附件

呢隻進綵睇落無嘜過人之處, 勝在係王氏同鄉會既馬, 一季點都要交待一下. 所以要揀係谷中對手唔多既長途見功, 又係吹佢唔脹.

附件

會長弱谷弱泥呢一啲數據係好明顯, 谷有方, 泥有鄭, 可能係原因之一, 不過呢隻勁精神就大利泥, 同樣馬克羅斯係谷中虎, 出田雖然勝出係以超低班時間勝出, 不過都係贏左, 認真吹佢唔脹.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆