上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.5k

ching 2899 你點可以買到15000??
佢2000 shares per lot.

2料兄...成績不錯
繼續加油努力

引用:
原帖由 terrylam1120 於 2010-8-23 01:49 PM 發表 查看引用來源
2料兄...成績不錯
繼續加油努力
大家好
THANKS!! ~ terry  :027:  你都要努力 :036:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-23 04:27 PM 發表 查看引用來源

大家好
THANKS!! ~ terry  :027:  你都要努力 :036:  
社長趁我休息  0彭一聲 +17注.......:027:

半注都跟唔到:029: ..........我真係好黑下:030:

http://www.facebook.com/group.ph ... gid=151606294854990

智彩嬴波組織
21-8-2010成立
快入隊...嬴波要有team work!
所有貼士 在開賽
後一分鍾公開...比未入隊既member 參考

引用:
原帖由 sinchi4321 於 2010-8-23 05:13 PM 發表 查看引用來源
http://www.facebook.com/group.php?gid=151606294854990#!/group.php?gid=151606294854990

智彩嬴波組織
21-8-2010成立
快入隊...嬴波要有team work!
所有貼士 在開賽
後一分鍾公開...比未入隊既member 參考
不如 你入我個隊 :096: 我開賽前一分鐘 公開
你做我member 免費 :023:  快加入 :097:

引用:
原帖由 lanchai2000 於 2010-8-23 04:53 PM 發表 查看引用來源

半注都跟唔到:029: ..........我真係好黑下:030:
你可以 等 馬季呢 5號有馬跑了 :036: :036: :036:

引用:
原帖由 lanchai2000 於 2010-8-23 04:53 PM 發表 查看引用來源

好地 講實力 既嗎 :086:  你估真係靠撞咩 :096:   
讓球 大細 早已太熟練 :096: 唔好話我 囂/串 我 狂妄d姐

勁丫社長+17:cool:
加油努力~~~
琴晚...氣死....跟唔切利華之後又唔切第二球..太快了..:095:
沖動得制----ALL IN  左第三球.......:029: :029:
可能知我買左第三球.......
今朝諗番·····自己抵Q死、、、、、冇可能二倍咁抵.....:032: :032: :032:

社長~ 你好!
贏20注:098: :098: :098:
今晚一定要跟到你條3串4

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆