上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.0k

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-13 11:18 AM 發表

:098: :098:
我都測到啦:096: 如果唔係我點會咁買..

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-13 11:07 AM 發表

波蘭補時最後30秒輸個可判可唔判嘅12碼....:043:
奧地利禁區外開罰球入禁區,雙方球員在冇波在腳嘅情鬥攞位,球証吹波蘭球員"蚊"衫....吹12碼~:028: :028:
一般嚟講,大家 ...
如果唔係個十二碼...:046: 我已經嬴番...x佢個球證..

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-13 11:18 AM 發表

:098: :098:
真係兩球 :044:  你玩晒啦 :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-13 11:23 AM 發表

叫佢老細講下今晚點玩仲好啦

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-13 11:23 AM 發表

X2:023: :023:

yeah :098:  派咗彩啦 :098:
682512-JUN-2008
17:53
過關 總入球
2X1
星期四 113 彭美拉斯 (主) 對 高士路 (客)
5 球 @ 11.00
6 球 @ 20.00
星期四 114 侯斯頓戴拿模 (主) 對 新英倫革命 (客)
5 球 @ 10.00
6 球 @ 20.00 $10

$40.00
682612-JUN-2008
總入球星期四 113 彭美拉斯 (主) 對 高士路 (客)
7 球或以上 @ 30.00 $10

$10.00$300.00
682712-JUN-2008
總入球星期四 114 侯斯頓戴拿模 (主) 對 新英倫革命 (客)
7 球或以上 @ 30.00 $10

$10.00

回覆 #2656 足球車車 的帖子

車車妳係咪咁勁呀:092: :036:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-13 11:33 AM 發表
yeah :098:  派咗彩啦 :098:
682512-JUN-2008
17:53 過關 總入球
2X1星期四 113 彭美拉斯 (主) 對 高士路 (客)
5 球 @ 11.00
6 球 @ 20.00
星期四 114 侯斯頓戴拿模 (主) 對 新英倫革命 (客)
5 球 ...
點會入咁多..

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-13 11:07 AM 發表

波蘭補時最後30秒輸個可判可唔判嘅12碼....:043:
奧地利禁區外開罰球入禁區,雙方球員在冇波在腳嘅情鬥攞位,球証吹波蘭球員"蚊"衫....吹12碼~:028: :028:
一般嚟講,大家 ...
0個場我有睇, 悶波一場,
淨係識0係中場你剷我我剷你,
個個俾人一DUT身位就跌,
見D人淨係跌來跌去,
中場失誤又多,
踢極都唔入肉~

最尾呢球幾乎可以話衫都唔算蚊咁滯:046:

引用:

佢仲要話富明仔win不到...彭仔win硬...候仔總入球2....又勁收錢了...我老頂未係,,,,:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆