上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  40.4k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-28 02:35 PM 發表 查看引用來源

師兄唔好太客氣,我地呢度既人夫都高質,絕對不甩皮或甩骨,只有比你更咸濕,千析唔好一開始就講唔得,知道嘛~~:smile_34::smile_34:
笑左出黎

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-28 02:30 PM 發表 查看引用來源

睇嚟師兄都幾掛住Sasa😂😂😊
掛住SASA?掛住邊先?我呢,就好博愛既,呢度位位人夫人妻我都掛住架.
你講我只掛住SASA,我會呷醋你唔講我掛住你架,我明明覆得最多果個係你黎架嘛~~:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-28 14:35 發表 查看引用來源

師兄唔好太客氣,我地呢度既人夫都高質,絕對不甩皮或甩骨,只有比你更咸濕,千析唔好一開始就講唔得,知道嘛~~:smile_34::smile_34:
小弟正是甩皮甩骨之人夫

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-28 02:40 PM 發表 查看引用來源

掛住SASA?掛住邊先?我呢,就好博愛既,呢度位位人夫人妻我都掛住架.
你講我只掛住SASA,我會呷醋你唔講我掛住你架,我明明覆得最多果個係你黎架嘛~~:smile_40::smile_40:
我哋肝膽相照在心中,但今日你常掛一人在口邊。😂😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-28 02:24 PM 發表 查看引用來源

師兄,唔一定,狗公氹女第一式.
我好掛住妳,可惜今晚見妳唔到,有人講,人世間最遠既距離就係想見卻不能相見,咁點?唔係問下嘛?仲問?影張相黎止下咳先啦喂,咩話?著衫既,我掛住既係妳個心啊,麻煩打個妳個心扉俾 ...

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-28 02:24 PM 發表 查看引用來源

師兄,唔一定,狗公氹女第一式.
我好掛住妳,可惜今晚見妳唔到,有人講,人世間最遠既距離就係想見卻不能相見,咁點?唔係問下嘛?仲問?影張相黎止下咳先啦喂,咩話?著衫既,我掛住既係妳個心啊,麻煩打個妳個心扉俾 ...
睇完師兄你咁寫,真係忍唔住笑咗出嚟!乜呢啲真招數真係work咩?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-11-28 14:46 發表 查看引用來源

睇完師兄你咁寫,真係忍唔住笑咗出嚟!乜呢啲真招數真係work咩?
咁要問返女方

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-28 02:35 PM 發表 查看引用來源

哈哈,咁攪攪笑㗎

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-28 02:30 PM 發表 查看引用來源

睇嚟師兄都幾掛住Sasa😂😂😊
你地就黎sa到我眼都花埋

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-28 02:44 PM 發表 查看引用來源

我哋肝膽相照在心中,但今日你常掛一人在口邊。😂😂😂
咁整古人緊係集中火力架啦,唔係咁架咩?HAHA......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆