上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  625.6k

啱啱又去完長樓梯太按,今次掂呀,所以要立即包膠。
話說之前去過三次都唔得,一次技C得但係得少少咸,另外兩次 技C 都唔得。
我仲去第四次係一來有C兄推篤,二來相同價錢,同龍城其他太按比,喱度乾淨企理加上有張正式按摩床,其他只係放張床肉喺地下。
今次唔見老闆娘個女(我估係),得老闆娘同另有三個技C,一個嬸嬸,一個少肥(佢話自己三十四歲),另一個相頭仲好仲後生,比咗個少肥我,都ok吖。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-5-20 09:48 PM 發表 查看引用來源
話說之前去過三次都唔得,一次技C得但係得少少咸,另外兩次 技C 都唔得。
我仲去第四次係一來有C兄推篤,二來相同價錢,同龍城其他太按比,喱度乾淨企理加上有張正式按摩床,其他只係放張床肉喺地下。
今次唔見老闆娘個女(我估係),得老闆娘同另有三個技C,一個嬸嬸,一個少肥(佢話自己三十四歲),另一個相頭仲好仲後生,比咗個少肥我,都ok吖。 ...
少肥係咪5呎高左右?係就幾彈手喎!

一入到房老闆娘帶佢入黎之後已經有D野,佢企定定喺度睇住我除衫,其他一般會出外邊等你話搞掂先入嚟。我光豬訓低佢先係平時咁鋪好毛巾按背,坐上黎時已經不時用下面磨吓我,磨咗幾吓我就伸手摩吓佢對腳啦,之後佢就成條毛巾攞開黎推油,推背推PatPat推大比都好舒服,推推吓就開始卒春袋同轆野。我立即反手揸佢對波啦,揸一輪佢就示意叫我轉身同埋做出打飛機手勢,昏暗燈光之下見佢個樣都可以,唔理佢講乜就車埋去,之後除佢Bra帶,揸吓佢對波啦,佢推開我少少舉起三隻手指,我話 too expensive la,又再咀佢雙手又伸入去揸吓佢 pat pat 啦,咀一輪佢又話要三百又要比咗先,我話三百要佢光豬佢又話cannot,試吓鍚吓佢條頸佢又like喎,錫一輪佢又推開我又話要收錢先,ok比你。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-5-20 10:13 PM 發表 查看引用來源
一入到房老闆娘帶佢入黎之後已經有D野,佢企定定喺度睇住我除衫,其他一般會出外邊等你話搞掂先入嚟。我光豬訓低佢先係平時咁鋪好毛巾按背,坐上黎時已經不時用下面磨吓我,磨咗幾吓我就伸手摩吓佢對腳啦,之後佢就成條毛巾攞開黎推油,推背推PatPat推大比都好舒服,推推吓就開始卒春袋同轆野。我立即反手揸佢對波啦,揸一輪佢就示意叫我轉身同埋做出打飛機手勢,昏暗燈光之下見佢個樣都可以,唔理佢講乜就車埋去,之後除佢 ...
睇怕入房按都係咁,上星期五小肥先同我1樣咁招乎,睇吥前2日我係九足個惦就知,

我仲以為女主人同少女主管得好嚴謹添 ,原來輕易畀兩位師兄攻破, 好嘢好嘢

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-5-20 10:19 PM 發表 查看引用來源

睇怕入房按都係咁,上星期五小肥先同我1樣咁招乎,睇吥前2日我係九足個惦就知,
你兩條友勁食咸趣既花生,用詞鹽花太重,要溝淡D!:smile_30:
我仲要係成記按摩。:smile_30:

除低佢底面褲,見佢 pat pat 都好圓好挺吓。
我地企係身,我從後張轆野壓住佢堅挺的pat pat,雙手揸實佢對波並同時錫佢後頸,正喺我十分投入之際,先發覺佢原來十分之淫底,pat pat 竟然不停上下左右轉圈搖動,令到我真係有D頂唔順。我今次又係無準備到condom喺身,問佢又話無,仲話喱度規矩最多可以打飛機但係唔可以 have sex。我當然唔可能搵命博啦!
大家全光豬,唯有不停轉吓post攬吓錫吓摸吓磨吓咁啦。又到有一part我叫佢趴低我幫佢按吓背啦,佢又發揮佢嘅淫底,我從後按佢背佢就’拮‘高pat pat 撞我轆野遼我𨳒,我梗係唔𨳒佢啦,我咪企落地試吓用指插啦,佢 enjoy 地配合我前後不停郁,我只係一隻食指入感覺都算緊,見佢郁得咁過癮之際,試吓用另外一隻食指按吓佢C眼,佢完全冇抗拒,不過我又唔敢插入去,外邊摩吓算啦。
之後仲有互相body message ,其他細節唔講咁多啦,最後喺佢pat pat 罅磨出射落佢背脊。
九十分鐘,比技C$300 加老闆娘 $290。
今次大滿足!下次一於帶定袋開大。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-5-20 09:48 PM 發表 查看引用來源
今次唔見老闆娘個女(我估係),得老闆娘同另有三個技C,一個嬸嬸,一個少肥(佢話自己三十四歲),另一個相頭仲好仲後生,比咗個少肥我,都ok吖。 ...
前排招孚客人果個后生女,唔係老闆娘個女,佢應該無做!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-5-20 10:54 PM 發表 查看引用來源
除低佢底面褲,見佢 pat pat 都好圓好挺吓。
我地企係身,我從後張轆野壓住佢堅挺的pat pat,雙手揸實佢對波並同時錫佢後頸,正喺我十分投入之際,先發覺佢原來十分之淫底,pat pat 竟然不停上下左右轉圈搖動,令到我真係有D頂唔順。我今次又係無準備到condom喺身,問佢又話無,仲話喱度規矩最多可以打飛機但係唔可以 have sex。我當然唔可能搵命博啦!
大家全光豬,唯有不停轉吓p ...
曹永廉遇著淫蛙!:smile_30:

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-5-20 11:03 PM 發表 查看引用來源

曹永廉遇著淫蛙!:smile_30:
都係多得快樂兄你關照。
小弟其實才疏學淺,只係叫過一次雞咁大把,主要喜好其實都係太按。
不過今次真心覺得掂。😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆