上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  56.0k

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-19 11:46 AM 發表

哈哈!我果D係廢話,個個都知!唔再同條友講喇!
我上次去西藏,見識到當地既手機,真係好特別!!!:smile_34: :smile_34: :smile_34:
乜手雞,說來天天嘛!親愛的!

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-19 11:45 AM 發表 查看引用來源

你用功果頭 :smile_o01:  ??
陪吓佢姐:smile_52:

引用:
原帖由 pronto 於 2011-5-19 11:47 AM 發表 查看引用來源

都估到你唔會沉....
:smile_o08: 但禾會醉呢

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-19 11:47 AM 發表 查看引用來源

你玩野呀!  晨早樓樓打邊爐!!!打羅柚就信!!

:smile_o10:
乜朝早唔打得架咩?????:smile_o11:

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-19 11:46 AM 發表 查看引用來源

哈哈!我果D係廢話,個個都知!唔再同條友講喇!
我上次去西藏,見識到當地既手機,真係好特別!!!:smile_34: :smile_34: :smile_34:
三角形的:smile_53: :smile_53:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-19 11:47 AM 發表

LUNCH !!  
撚< --- 都唔係好知..靠guess .
中晒啦!乜野叫

撚手小菜,呢個你識 5 識!

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-5-19 11:38 發表 查看引用來源

E兄!!幾時上反去:smile_52: :smile_52:
大頭,你係埋想帯我去溝女呀:smile_30:院長話同你一齊咩女都比你溝晒,手指隙漏少少比我好喎  通常二五都會上廠,你最近邊度出沒多呀:smile_41:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-5-18 11:48 PM 發表 查看引用來源

陪吓佢姐:smile_52:
如果禾將來的愛人...有你一半....:smile_o05: 我都願.

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-5-19 11:50 AM 發表

乜朝早唔打得架咩?????:smile_o11:  
你 5 係想話你又係打邊爐做早餐呀!

:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-19 11:52 AM 發表 查看引用來源

你 5 係想話你又係打邊爐做早餐呀!

:smile_o03: :smile_o03:
正是剛剛打完,捧住個肚上d台~~~~~:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆