上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

自從開始玩FB後, 收到好多人入帖, 有兔仔鬆, 新報, 練馬師協會.....等等. 才知道練會貼士由那兒來.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-5 06:10 PM 發表 查看引用來源
自從開始玩FB後, 收到好多人入帖, 有兔仔鬆, 新報, 練馬師協會.....等等. 才知道練會貼士由那兒來.
即是掃地阿嬸都知!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-5 06:14 PM 發表 查看引用來源

即是掃地阿嬸都知!
有FB就會知, 無就要FBI.

睇睇下呢隻快利都有些少生存空間, 因其只適合跑短途, 唔會有咁大想頭係長途搏冷, 所以值得留意一下動態, 因自己友都唔少.

附件

搞掂食得!

我覺得目標馬係賽馬唔洗花腦根去估, 係專一路程才是好既目標馬. 呢隻仁愛之友就係, 一出泥地就要留意, 唔怕佢三心兩意.

附件

呢隻紅褲兵認真唔少野, 初出都成大熱門, 又係殺手飛, 下季一定飛唔甩.

附件

老劍, 你有無統計過老劍馬經雖無馬賭, 平均每日都要幾百點至一千點感激率, 認真:
蜀道之難難於上青天,側身西望長咨嗟

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-5 08:41 PM 發表 查看引用來源
老劍, 你有無統計過老劍馬經雖無馬賭, 平均每日都要幾百點至一千點感激率, 認真:
蜀道之難難於上青天,側身西望長咨嗟
早兩日有Mark過、星期三早到星期四早有800、四早到五早有一千左右!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-5 08:50 PM 發表 查看引用來源

早兩日有Mark過、星期三早到星期四早有800、四早到五早有一千左右!
所以感激率係代表開帖個帖有無吸收馬友觀看, 如果每天只得百零點的話就要檢討一下自己係度寫乜春.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆