上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.0k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-13 11:01 AM 發表

咁即係使唔使輸:030: 我數口差:096:
由最高輸額..三舊..變到而家輸40蚊..:098:

唉...尋晚真好險..

我有個辦法..點買都嬴..:096:

不過嬴好少..

引用:
原帖由 happyfeet 於 2008-6-13 11:03 AM 發表

由最高輸額..三舊..變到而家輸40蚊..:098:

唉...尋晚真好險..
弓起晒:036: :036: :036:

引用:
原帖由 基斯^(oo)^ 於 2008-6-13 10:46 AM 發表
係咪波爛個球証累事:092:
波蘭補時最後30秒輸個可判可唔判嘅12碼....:043:
奧地利禁區外開罰球入禁區,雙方球員在冇波在腳嘅情鬥攞位,球証吹波蘭球員"蚊"衫....吹12碼~:028: :028:
一般嚟講,大家鬥攞位+冇波在腳,又係咁關鍵情況下,球証都好少吹....而且慢鏡睇雙方都有動作,奧地利條友被"蚊"後又擺明順勢跌博12碼....球証咁都吹,真係...:028: :028:

引用:
原帖由 happyfeet 於 2008-6-13 11:06 AM 發表
我有個辦法..點買都嬴..:096:

不過嬴好少..
先生請講 :097:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-13 11:07 AM 發表

弓起晒:036: :036: :036:
如果唔係馬會買唔到200蚊個度..我已經嬴左百四五蚊..

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-13 11:07 AM 發表

先生請講 :097:
分散投注..不過要本好大先做到..

:098: :098: :098:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-13 10:01 AM 發表

其實我老頂預測呢場至多2球,,:097:
:098: :098:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-13 11:07 AM 發表

波蘭補時最後30秒輸個可判可唔判嘅12碼....:043:
奧地利禁區外開罰球入禁區,雙方球員在冇波在腳嘅情鬥攞位,球証吹波蘭球員"蚊"衫....吹12碼~:028: :028:
一般嚟講,大家 ...
主辨國嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆