上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#51 - 最後一次 P1, P186

收藏  |  訂閱
2.9k  51.7k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-11-12 05:00 PM 發表 查看引用來源

我朋友住荷李活道,上2個星期先放到佢屋企樓下
山頂一定唔敢放

今日好慘.....
返左學既小朋友,而家D家長去接.
無小巴無巴士,情況超混亂..............

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-11-13 10:19 AM 發表 查看引用來源
今日好慘.....
返左學既小朋友,而家D家長去接.
無小巴無巴士,情況超混亂..............
今日各位都辛苦。你係未又直出灣仔。

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2019-11-13 11:40 AM 發表 查看引用來源

今日各位都辛苦。你係未又直出灣仔。
今日,好難了,度度都打緊仗..........
我想去對面海,無晒車,搵到有車啦,點知到個客返唔到公司,為左未來,大家加油~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-11-12 02:19 PM 發表 查看引用來源

星期日10點,司機唔知有無戴黑超呢?我見佢開得超爽,我果時幾想問:飛站既感覺如何?
俾我都爽😂
我試過正常時間搭車
成程車到我落車停唔多過5個站😂
牛頭角去葵涌

引用:
原帖由 史隆教練 於 2019-11-13 05:49 PM 發表 查看引用來源

俾我都爽😂
我試過正常時間搭車
成程車到我落車停唔多過5個站😂
牛頭角去葵涌
深水埗去灣仔,好似20分鐘內,紅隧,司機個樣有一個爽字,HAHA..........

點慘都唔夠依家既大學生,抗爭者慘

天佑香港啦~幾時先到盡頭都唔知

引用:
原帖由 人夫人夫人夫 於 2019-11-14 12:54 AM 發表 查看引用來源

天佑義民💪🏻

引用:
原帖由 人夫人夫人夫 於 2019-11-14 12:54 AM 發表 查看引用來源

我其實有想像,上一輩說的三年零八個月,是什麼光景… 

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-11-14 11:07 AM 發表 查看引用來源

我其實有想像,上一輩說的三年零八個月,是什麼光景…  
上一輩既係國仇家恨,為保家園,今次既係自己人打自己人.
燒自己人,對付自己人,仇恨既,都係自己人.呢種內秏,係最慘最痛,唔會有贏家.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆