上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  38.1k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-1 07:24 AM 發表 查看引用來源

男人要靠得住唔易囉!尤其是引版慾海咁多誘惑,根本男人想專一都唔易啊!
咁你又講得好啱,喺引版咁吸引人的人妻或單身女,真係少啲定力都唔掂,唔知師兄們又忍唔忍得住呢?

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-1 07:29 AM 發表 查看引用來源

我驟眼看還以為Give師姐說:有無咁好㗎,我諗都好難揾到個,好似JJ,師姐你所形容的呢種男人

我即刻心想:難道Give師姐跟JJ師姐一樣,覺得唔大唔舒服?XD
嘢~~Sam師兄,乜你咁㗎!我都無話唔大唔舒服。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-7-1 11:18 AM 發表 查看引用來源

男人十個有九個冇心肝。
咩係囉!我屋企已經有一個喺渡

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-1 07:07 AM 發表 查看引用來源

如果男人get唔到女人的意思而胡亂作出行動,應該換來的,唔只兩巴掌囉!哈哈!
所以男人最好唔好亂來

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-1 07:13 AM 發表 查看引用來源

我前晚先跟虎虎超級忘我,大家都盡興而睡,攪到我昨天返工疲憊了一天,晚上回家在廳中睇電視都瞓著了,所以今日雖然假期,都一早醒來了!XD
師兄大戰左幾多個回合呀?哈哈

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-1 07:19 AM 發表 查看引用來源

偷情要遇上呢種男人,相信JJ要比中六合彩更困難囉!其他�問題都不大,大隻唔難,靚仔都有,但中國人社會要遇上大J,好講你們女人的緣份,三樣加起來就更困難。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-1 07:19 AM 發表 查看引用來源

偷情要遇上呢種男人,相信JJ要比中六合彩更困難囉!其他�問題都不大,大隻唔難,靚仔都有,但中國人社會要遇上大J,好講你們女人的緣份,三樣加起來就更困難。
咁如果遇到個大J咪好難得

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-1 07:24 AM 發表 查看引用來源

男人要靠得住唔易囉!尤其是引版慾海咁多誘惑,根本男人想專一都唔易啊!
根本人夫搵情人已經係最唔專一既事啦

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-7-1 11:10 AM 發表 查看引用來源

哈哈,竉得她向你展示最深層的美麗…
能為女人分憂,令佢生活得快樂,自然變得美麗

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-7-1 11:16 AM 發表 查看引用來源

做靠得住最易,溫柔都可以,浪漫最難。
但三樣我覺得浪漫最不重要

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆