上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  446.5k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-27 23:44 發表 查看引用來源
比你屌到上引!😬
唔關事係佢以前嘅男人唔識得屌佢,佢一路都唔會好放咁同佢哋扑嘢,可以話壓制緊自己嘅性慾
sp同佢就好唔同,離咗婚之後有啱玩嘅咪搵個男人止痕囉,佢成日都講男歡女愛冇乜嘢大不了,佢對性嗰方面比紅顏開放好多

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-27 23:41 發表 查看引用來源

紅顏同我差唔多平均一個月或個零月先會有一次性交,因為佢淨係得我一個男人,佢最近都開始覺得唔係好夠
紅顏 為 CHING 都好忍得

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-28 00:25 發表 查看引用來源

紅顏 為 CHING 都好忍得
佢都冇男朋友,我叫佢揾架,佢話冇打算再結婚

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-27 23:54 發表 查看引用來源

唔關事係佢以前嘅男人唔識得屌佢,佢一路都唔會好放咁同佢哋扑嘢,可以話壓制緊自己嘅性慾
sp同佢就好唔同,離咗婚之後有啱玩嘅咪搵個男人止痕囉,佢成日都講男歡女愛冇乜嘢大不了,佢對性嗰方面比紅顏開放好多 ...
咁紅顏而家比你開發咗啦!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-28 00:28 發表 查看引用來源

佢都冇男朋友,我叫佢揾架,佢話冇打算再結婚
今天社會, 唔結婚無所謂啦.
反而, 保養得好, 50前都易引到男.
肯做整容, 60都未必係大問題

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-25 21:06 發表 查看引用來源

嗰條50路淫婦家姐頭先打畀我話佢下個禮拜生日,叫我出嚟同佢飲嘢食飯慶祝,我都唔知去唔去好?
同佢慶祝完生日之後肯定又撩我扑嘢😌屌爆佢又益咗佢,一係搵啲玩具同佢玩🤣玩埋呢條淫婦個後門🤣🤣 ...
ching, 生日Q, 其實孝敬吓淫婦家姐都係好事嘛
順便, 玩埋佢呢條淫婦個後門囉

引用:
原帖由 mm28 於 27-5-2024 23:38 發表 查看引用來源

紅顏一向都有避孕,所以我同佢扑嘢差唔多次次都冇帶袋
真係爽爆呀😍😍😍

引用:
原帖由 mm28 於 27-5-2024 23:41 發表 查看引用來源

紅顏同我差唔多平均一個月或個零月先會有一次性交,因為佢淨係得我一個男人,佢最近都開始覺得唔係好夠
咁放多啲時間喺嫂子同佢到啦🥰😆

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-28 00:40 發表 查看引用來源

ching, 生日Q, 其實孝敬吓淫婦家姐都係好事嘛
順便, 玩埋佢呢條淫婦個後門囉
師兄,其實家姐真係好需要男人,我好了解佢嗰種空虛寂寞,其實扑佢真係益咗佢,點解我識佢冇耐佢就叫我做細佬,其實佢好鍾意家姐畀細佬屌嗰種感覺,簡單啲講即係畀一個後生過佢嘅男人屌
其實我對佢真係唔大興趣,而且我對後門呢樣嘢真係冇乜興趣,反而我真係想呢條淫婦試下3p(我都未試過)睇下佢喺我呢個細佬面前,畀其他男人同我一齊屌個樣🤣🤣

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-28 00:34 發表 查看引用來源

今天社會, 唔結婚無所謂啦.
反而, 保養得好, 50前都易引到男.
肯做整容, 60都未必係大問題
咁佢都唔算係冇保養冇裝扮嘅人,雖然佢五十幾歲佢仲以為自己好靚好得🤣好吸引男人,佢成日仲覺得自己好多男人想上佢🤣
下面嗰張係家姐

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆