上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.4k

what is this:027:

引用:
原帖由 zadine88 於 2009-5-16 02:24 AM 發表 查看引用來源
what is this:027:
what u want to ask about?

引用:
原帖由 顏色貓咪 於 2009-5-16 02:23 發表 查看引用來源

我睇我都是虛不受補呀,明天要睇醫生調理下
^^ 我最近真的很累,身體累心也累了..累到有行屍走肉的感覺..所以.....明天請假在家睡懶覺(完全不是能成立的理由=口=),哈哈!

引用:
原帖由 S小若 於 2009-5-16 02:29 AM 發表 查看引用來源

^^ 我最近真的很累,身體累心也累了..累到有行屍走肉的感覺..所以.....明天請假在家睡懶覺(完全不是能成立的理由=口=),哈哈!
我也想請假,但實在行唔開,請一日假要做返三日野,會死~~~~

引用:
原帖由 顏色貓咪 於 2009-5-16 02:33 AM 發表 查看引用來源

我也想請假,但實在行唔開,請一日假要做返三日野,會死~~~~
累到不得了,要睡啦,你也早點休息

唔知係咪耐冇玩。。。今日竟然會咁早走,返黎屋企。。。。
仲有d喉嚨痛添。。。

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-16 02:49 AM 發表 查看引用來源
仲有d喉嚨痛添。。。
妳要小心呀,喉嚨痛,可大可少。

引用:
原帖由 feichris 於 2009-5-16 03:10 AM 發表 查看引用來源

妳要小心呀,喉嚨痛,可大可少。
唔會係。。豬流感掛:030: :030:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-16 02:49 AM 發表 查看引用來源
仲有d喉嚨痛添。。。
小心身體丫:025: :025: :025:

快D好番啦~~~~ 唔該 :025: :025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆