上一頁下一頁
發新話題

"付出並不等於收穫 許多的傷害都是因為付出"入黎同我吹下水la~

收藏  |  訂閱
3.6k  93.0k

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-17 08:40 PM 發表 查看引用來源
仲好玩喎:023: ,係喎,你msn張相好得意:082:
果個係我黎ga~你幾時on過ga~點解我唔知ga:092:

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-17 08:44 PM 發表 查看引用來源
果個係我黎ga~你幾時on過ga~點解我唔知ga:092:
好得意:093: ,我都係on左一陣咋,好少開架:096: ,我都未同你傾過 ,不過係呢度傾一樣:122:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-17 08:46 PM 發表 查看引用來源
好得意:093: ,我都係on左一陣咋,好少開架:096: ,我都未同你傾過 ,不過係呢度傾一樣:122:
仲咩果果都會話我可愛ga~我一d都唔可愛ga~~~
係ar~係到傾咪一樣...:096:

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-17 08:51 PM 發表 查看引用來源

仲咩果果都會話我可愛ga~我一d都唔可愛ga~~~
係ar~係到傾咪一樣...:096:
真係可愛喎,好小妹妹:096:一定好多人錫:027:  ,唉,我呢d老餅個樣大你好多:096: ~~~~係囉,係度傾一樣,我地無野唔見得光:096:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-17 08:56 PM 發表 查看引用來源
真係可愛喎,好小妹妹:096:一定好多人錫:027:  ,唉,我呢d老餅個樣大你好多:096: ~~~~係囉,係度傾一樣,我地無野唔見得光:096:
我唔要做小妹妹ar:097:
我下個月20歲ga la~~~

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-17 09:01 PM 發表 查看引用來源

我唔要做小妹妹ar:097:
我下個月20歲ga la~~~
20都細過我:122: ,不過我都想成熟d,有時都比人話性格好傻:028: ,不過我好識諗架:122: ,甘你性格係點?

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-17 09:08 PM 發表 查看引用來源
20都細過我:122: ,不過我都想成熟d,有時都比人話性格好傻:028: ,不過我好識諗架:122: ,甘你性格係點?
我既性格係好低b ga

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-17 09:13 PM 發表 查看引用來源

我既性格係好低b ga
好低b:030: ,甘話自己架:028:

閃陣先,太攰:035:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-17 09:16 PM 發表 查看引用來源
好低b:030: ,甘話自己架:028:
因為我諗野點都係為左人先..
所以成日俾人話我低b~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆