上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  625.7k

引用:
原帖由 uji_lover 於 2019-5-12 02:19 AM 發表 查看引用來源

有招牌架
咁!應該去佐古法

引用:
原帖由 二奇 於 2019-2-26 09:28 發表 查看引用來源
見到依處c兄講到咁過癮, 昨天第一次去打鼓, 唔知係咪c兄們去開嗰間...
個程大致相同, 泰囡幾年輕, tshirt短褲, 推油我覺得好過usb, 推古時撕開一邊紙底褲:smile_47:
有撞旦柱, 轉身問我起機, 價錢都冇問因為只想推油, 260可以接受 ...
想請教其實usb點解??

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-3-30 21:52 發表 查看引用來源
囡囡唔識按, 我便找她示範一下, 谁知小弟情不自禁, 越按越按得向上按,向下按, 解下及 under, 作深入示範, 她也非常配合, 好有偷食feel, 最後口口, 滿足而回!真是意外收獲o ...
邊間d技師會唔識按咁奇?

引用:
原帖由 血~ 於 2019-5-11 05:59 PM 發表 查看引用來源
長樓梯找不到,有多點提士嗎
去九龍城足仔個惦,大把提示!

引用:
原帖由 uji_lover 於 2019-5-12 02:19 AM 發表 查看引用來源

有招牌架
冇招牌嗰間有獨立房,你幻想空間會多啲

今日玩ssp 受傷前去左轉九城,盛女道正骨場。
學左BMX 咁玩,搵左個40白泰,引佢攪,成功左!最後冇打出,但有Lin 食,另外居然係超正pink Lin。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-5-13 05:25 PM 發表 查看引用來源
今日玩ssp 受傷前去左轉九城,盛女道正骨場。
學左BMX 咁玩,搵左個40白泰,引佢攪,成功左!最後冇打出,但有Lin 食,另外居然係超正pink Lin。
40白泰居然仲係超正pink Lin?C兄,我有冇眼花睇錯?
之後ssp有咩玩?

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-5-13 07:15 PM 發表 查看引用來源

40白泰居然仲係超正pink Lin?C兄,我有冇眼花睇錯?
之後ssp有咩玩?
超pink, 深仔同牛肉同一老同一玩法

引用:
原帖由 h2501h 於 2019-5-12 11:39 AM 發表 查看引用來源

冇招牌嗰間有獨立房,你幻想空間會多啲
唔怪得
有獨立房係咪有ad

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆