上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
4.6k  145.3k

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-14 15:00 發表 查看引用來源

蛇蛇一定還有的..............

其他九个由蛇蛇再發版啦
冇啦屌... 邊度o黎咁多酷刑

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-14 13:45 發表 查看引用來源
我喜欢乖乖听话,可是我不要被打
所以更加要打! 當然只係 in my opinion
即係呢好似以前讀數理化咁, 我話d 野我已經識晒, 但都要溫習果陣耐唔中做吓題目去練習嘛
籐條唔一定次次都係懲罰, 乖如本宮o既女人邊會成日做錯事激嬲人
鞭打正正就係練習服從陛下o既旨意, 皇上一聲令下 "趴好", 講掂數今次打10/20/30 幾多籐都好,
達成共識之後就擺出捱打o既姿勢候命, 點痛都忍住佢直到打完為止

呢度有兩種意義, (1) 係聽話服從去配合對方,
(2) 係共識, 無論要打o既係幾多籐係邊個提出, 開始之前本宮自己係有agree 過o既
所以亦係鍛鍊要信守承諾言出必行o既做事態度, 又係皇上教囉, 咩事都好, 明知自己冇可能完成o既o野,
就打死都唔好應承人; 應承得人o既o野, 就至死都要完成佢

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-15 05:36 發表 查看引用來源

唔怪, 仲好爽添
小葵要學嘢啦!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-15 05:36 發表 查看引用來源

唔怪, 仲好爽添
我没试过这样的,可能是大家都很不舍得让我受苦吧,哈哈

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-15 07:53 發表 查看引用來源
我没试过这样的,可能是大家都很不舍得让我受苦吧,哈哈
咁要試吓啦!😉
就今晚試吓啦!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-15 06:00 發表 查看引用來源

所以更加要打! 當然只係 in my opinion
即係呢好似以前讀數理化咁, 我話d 野我已經識晒, 但都要溫習果陣耐唔中做吓題目去練習嘛
籐條唔一定次次都係懲罰, 乖如本宮o既女人邊會成日做錯事激嬲人
鞭打正正就 ...
原来是这样。。。我觉得我是能接收到轻微程度的打屁股,只是目前没人会让我真的感觉到非常痛吧

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-15 07:03 發表 查看引用來源
小葵要學嘢啦!😉
3秒uncle,信不信我把你变2秒

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-15 08:04 發表 查看引用來源
3秒uncle,信不信我把你变2秒
你唔係好好學架咩?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-15 07:57 發表 查看引用來源
咁要試吓啦!😉
就今晚試吓啦!😬
为什么要今晚?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-15 08:14 發表 查看引用來源
为什么要今晚?
你唔係今晚去玩輪盤遊戲咩?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆