上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.6k  927.9k

新街食到野,長髮細粒靚輕中細波腳幼走肥,兩魚齋屌,登記開房!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-7-5 01:11 發表 查看引用來源
新街食到野,長髮細粒靚輕中細波腳幼走肥,兩魚齋屌,登記開房!!!
好運氣!呢排行新街都無得個拮, 無件食得落!
登記開房係咪要你比房租?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-7-5 02:27 發表 查看引用來源

好運氣!呢排行新街都無得個拮, 無件食得落!
登記開房係咪要你比房租?
唔使另外租房,就OK位果度!!!

佢到咗兩日,話E度D阿伯孤9寒,想返大陸做價錢高d,不過嚴打!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-7-5 11:32 發表 查看引用來源

唔使另外租房,就OK位果度!!!

佢到咗兩日,話E度D阿伯孤9寒,想返大陸做價錢高d,不過嚴打!!!
系!d阿伯開魚半仲要包吹包奶慢慢搞!
大陸捉得嚴冇女敢開工啦!

今晚咸記保0食左件東北四十路白滑有肉地義母,前後有侍浴沖完即大車,69狂奶蓮狂奶西佢環吹,爽夠上套男上,坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪,最終男上大車脷曡脷車住黎屌爆佢出米青!埋單2魚,性價比超高!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-7-6 22:17 發表 查看引用來源
今晚咸記保0食左件東北四十路白滑有肉地義母,前後有侍浴沖完即大車,69狂奶蓮狂奶西佢環吹,爽夠上套男上,坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪,最終男上大車脷曡脷車住黎屌爆佢出米青!埋單2魚,性價比超高! ...
寶0係咪地鐵 A 出口 機鋪位附近?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-7-6 23:01 發表 查看引用來源

應該b 三羊

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-7-6 23:01 發表 查看引用來源

系,big街地鐵口旁。

引用:
原帖由 7U7 於 2024-7-7 00:52 發表 查看引用來源
應該b 三羊
唔系,系A近big街地鐵口果頭!

回覆 2629# hongkonger97 的帖子

師父,本人有興趣,請問这个義母有什么特征,高矮肥瘦,或者有没有載眼镜,麻烦你回答

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆