上一頁下一頁
發新話題

【偉@.@煒x.xWAIv.v互助吹爆社!!】三位聯Post!!

收藏  |  訂閱
5.0k  120.9k

引用:
原帖由 andyminghin 於 2009-5-21 09:51 AM 發表 查看引用來源

冇法啦:023: 月亮代表我的:135: :096:
哦! 呢句說話小煒你係唔知第4定係第5個講啦. :096:

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-5-21 09:53 AM 發表 查看引用來源

突然間一陣寒風ge~~:044: :044: :096:
風~~再起時:096:

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-5-21 09:53 AM 發表 查看引用來源

月月姐姐呀~~
小偉係卡妮姐姐同我ge守護天使呀~~
所以叫比卡妮呀~~:023: :023: :036:
係啵! 小偉上次係月月既post話係
pipi既天使, 所以月月姐淨係知佢係
pipi天使. :096:

而家睇到簽名啦.:071:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-21 09:57 AM 發表 查看引用來源

我唔會講既......:096:
我會講....月完野的禍.....呵呵呵

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-21 09:57 AM 發表 查看引用來源

:096: 冇晒新鮮感喇!!:096: :096:

引用:

我出現得遲左:026:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-21 09:59 AM 發表 查看引用來源

E+我好大責任呀....:028:
又要蛇王又要吹水:098: ...又要睇住0個兩隻野:028: ....好累呀:096:

引用:
原帖由 jasonchu 於 2009-5-21 09:54 AM 發表 查看引用來源

無錯喇....小比呀~~~~~~~:023:
咩呀~~講la~~~:096: :096:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-21 09:59 AM 發表 查看引用來源

佢E+責任好大ge~~:096: :096: :023:

引用:
原帖由 hvenus 於 2009-5-21 09:59 AM 發表 查看引用來源

:096: 冇晒新鮮感喇!!:096: :096:
新鮮感=貪新忘舊:025: 唔係我作風:023: :034:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆