上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.0k

引用:
原帖由 tt~ 於 2008-6-13 09:31 AM 發表
好彩有聽波兄講,冇買德國,買左彭彭:098:
上頭指示...叫我打救巴打...............因為一定有人比德国玩死:025:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-13 09:39 AM 發表

上頭指示...叫我打救巴打...............因為一定有人比德国玩死:025:
彭度士好波~~:098: :098: :131: :131:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-13 09:28 AM 發表

最衰死人奧仔頂唔到半場:046: :046: ,我條8x倍過關就咁冇左:043:
昨晚訓左  ....今早起身,發覺我細佬波仔好失落.佢朋友富仔仲笑佢話〝跟我學野啦”,點知比我老豆柄佢一鑊金金池....抵死,,最後我老母叫左彭彭來安撫番我細佬:098:

回覆 #2621 波盤預言家 的帖子

唔該晒波兄& 你個  ( 上頭 ):071:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-13 09:48 AM 發表

昨晚訓左  ....今早起身,發覺我細佬波仔好失落.佢朋友富仔仲笑佢話〝跟我學野啦”,點知比我老豆柄佢一鑊金金池....抵死,,最後我老母叫左彭彭來安撫番我細佬:098:  
波蘭補時最後30秒輸個可判可唔判嘅12碼....:043:

引用:
原帖由 tt~ 於 2008-6-13 09:49 AM 發表
唔該晒波兄& 你個  ( 上頭 ):071:
即係唔該你個頭 :122::096: :097:

我兩場歐國都冇買:036: 避晒

又有IMK兄幫我搵左度士驱邪:071:
又有彭丹玩一字馬助興:071: :098:

成績唔錯:098: 大家努力:097: :098:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-13 09:50 AM 發表

波蘭補時最後30秒輸個可判可唔判嘅12碼....:043:
唔係掛...:043:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-13 09:53 AM 發表
我兩場歐國都冇買:036: 避晒

又有IMK兄幫我搵左度士驱邪:071:
又有彭丹玩一字馬助興:071: :098:

成績唔錯:098: 大家努力:097: :098:
幫幫手叫美國佬夾手夾腳整夠7球先啦 :071:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-13 09:59 AM 發表

幫幫手叫美國佬夾手夾腳整夠7球先啦 :071:
其實我老頂預測呢場至多2球,,:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆