上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  625.6k

引用:
原帖由 msc07 於 2019-5-10 12:28 PM 發表 查看引用來源

師兄一定好靚仔
其實佢曹X廉

引用:
原帖由 q00oman 於 2019-5-11 12:18 AM 發表 查看引用來源
bmx兄曹永廉咁嘅樣
吊盡泰骨女
曹X廉經常可以正變斜,絕對高手!

引用:
原帖由 msc07 於 2019-5-10 12:28 PM 發表 查看引用來源

師兄一定好靚仔
靚仔唔算,但係我覺得一般太太對香港人有些少好感。
好似有部份港女愛洋腸 (不喜勿插)
我近期去多咗 Gym 同 試咗 生酮,
隱約有六舊,我覺得佢有幫助。。😅😅

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2019-5-8 08:22 PM 發表 查看引用來源
小炳忠告: 無論喺邊間泰骨幾開心,幾開放,大大小小,尤其係正經泰骨,有技師扺不住金錢誘惑,私下提供增值服務,不要太揚,這樣才可長玩長有!
有D擺明車馬邪泰,就點講都得!
係咪? ...
絕對贊成炳文兄,有幾位 C兄 私信我問詳情,抱歉我唔能夠回復。

長樓梯找不到,有多點提士嗎

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-5-5 11:37 PM 發表 查看引用來源
早兩日跟 C兄 推篤,再去九龍成某太按,少肥技師上次按時都隔手,今次認得我一入門口已經同我笑,我光豬訓低,佢一入黎就非常進取,見我enjoy不停搞我春袋C眼,又坐上黎用下邊不停磨,訓落黎胸壓咬我耳仔等。
我無預佢咁進取反而有D唔識反應,享受一輪先,之後轉身,先伸手入佢條褲入面,又係剃光矖下面D毛,一如預期下面好濕,再之後比我除Bra又唔比除上衫,食咗一輪奶之後,諗住再摩吓下面啦,佢直頭自己底面褲 ...
c兄,可否提示少少位置?

前兩日 話說按指示去善堂條角街
善堂行前少少 上閣樓

正過正骨水
冇幻想空間
$260 90分鐘 環境都幾有泰國味道

引用:
原帖由 uji_lover 於 11/5/2019 05:00 AM 發表 查看引用來源
善堂行前少少 上閣樓

正過正骨水
冇幻想空間
低到斓。

引用:
原帖由 uji_lover 於 2019-5-11 09:00 PM 發表 查看引用來源
善堂行前少少 上閣樓

正過正骨水
冇幻想空間
有招牌定冇招牌嗰間?

引用:
原帖由 h2501h 於 2019-5-11 11:03 PM 發表 查看引用來源

有招牌定冇招牌嗰間?
有招牌架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆