上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

據聞馬販可以收取馬主馬價佣金百分之五, 如果能令代馬主引入新馬, 都幾和味. 好似兔仔鬆條靚就為馬主引入西藏王, 所以放係亞徐處, 因富有心得之成就關係.

買得起隻馬才好買
一定要俾錢中介人

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-4 09:17 PM 發表 查看引用來源

有、我想開新FB啫:096:
如果要開新Account, 應用老劍馬經為名比較好一些, 不過要Delete舊有那個.

我係討論區及動新聞內發覺大多數馬友都認真賭馬要靠賽馬知識, 好似馬匹況態, 幾多成況態, 往績, 練馬師操練手法, 血統研究, 各師各法, 唔知我所講是否有馬友領會到賭馬是有另類方法去賭馬都可以贏錢架!

附件

Appke 29.jpg (28.17 KB)

Appke 29.jpg

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-5 09:35 AM 發表 查看引用來源
我係討論區及動新聞內發覺大多數馬友都認真賭馬要靠賽馬知識, 好似馬匹況態, 幾多成況態, 往績, 練馬師操練手法, 血統研究, 各師各法, 唔知我所講是否有馬友領會到賭馬是有另類方法去賭馬都可以贏錢架!
冇系此帖浸過、當然不懂老劍馬經術語!

呢隻騰龍超影係上季吹水馬之一, 不過成績都唔錯, 只有係泥地對住泥地王翩翩無計, 同出田無料到之外, 谷中次次有獎金及派彩. 所以今次都要再提多一次, 因評分都有些少空間.

Nick: 老魏, 你知道知道呢粉腸叫仆街, 因為佢係街道出世架!

附件

《良才》

泥田谷草皆能全才馬、一千千二擅長、3W無走雞!

《翱翔萬里》

可能真系同主另一馬大宝庫!

《紅駿之星》

搵食馬、減夠到40分又可提款!

《放馬過來》

放頭後上皆試準、跑一哩咪走宝!

《霸勝》

初出已惹飛、中距離馬!千四-千六、1650!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆