上一頁下一頁
發新話題

~secret admire~ 第四帖~繼續吹水~~黎緊7月18日有船P活動~

收藏  |  訂閱
5.1k  121.7k

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-12 10:05 AM 發表 查看引用來源

有個人我對佢好好架....又關心佢....噓寒問暖咁....
但係佢唔領情不特只....重話我蝦佢呀~~~~:029: :029:
佢同你耍花槍咋

引用:
原帖由 imz0e 於 2009-5-12 09:57 AM 發表 查看引用來源

嗯 ~一定一定 ~~
我都賣下廣告先~~:097:
如有時間,
請你都到我樹反反la~~:023: :023:

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-12 10:06 AM 發表 查看引用來源

早呀....咁早呀?返工ing???
係啊~~boss 未番.

引用:
原帖由 pipi99 於 12/5/2009 10:07 AM 發表

我都賣下廣告先~~:097:
如有時間,
請你都到我樹反反la~~:023: :023:
等我出去 look look 先 :023:

個個都咁講ga~~~
咁大家都要去我屋企反啦~:096:

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-12 10:05 AM 發表 查看引用來源

有個人我對佢好好架....又關心佢....噓寒問暖咁....
但係佢唔領情不特只....重話我蝦佢呀~~~~:029: :029:
應該同妳請下笑姐~~
女仔~~怕羞麻~~:027:

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-12 09:59 AM 發表 查看引用來源

又蝦.....攪錯呀....人地都係想同你傾多兩句.....:030:
兩句即....咁都唔得???:028:
拿~~~仲唔係蝦我~~
搞到其他人以為我好惡tim呀:043:
實情我係好C文ga~~

周圍都見到 jason o既 :028:

引用:

你唔係話我呀~~:035:
咁阿哥梗要哥take care個妹丫嘛

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-5-12 10:10 AM 發表 查看引用來源

拿~~~仲唔係蝦我~~
搞到其他人以為我好惡tim呀:043:
實情我係好C文ga~~
邊有喎~~~人地日思夜想....諗頭頭都爆幾個啦....
都係諗點樣對你好咋.....你又話我蝦你.....:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆