上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.0k

引用:
原帖由 tt~ 於 2008-6-13 09:07 AM 發表
彭彭果場  3:1 喇:131:
真係 ? :023:  比多粒好喎 :092:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-12 05:56 PM 發表
:071: :071: 博一博 冇朋樸 :096: :096:

682512-JUN-2008
17:53 過關 總入球
2X1星期四 113 彭美拉斯 (主) 對 高士路 (客)
5 球 @ 11.00
6 球 @ 20.00
星期四 114 侯斯頓戴拿模 (主) 對 新英倫革命 ( ...
彭美拉斯快d整多粒等我收咗錢先啦 :097:

682512-JUN-2008
17:53
過關 總入球
2X1
星期四 113 彭美拉斯 (主) 對 高士路 (客)
5 球 @ 11.00
6 球 @ 20.00
星期四 114 侯斯頓戴拿模 (主) 對 新英倫革命 (客)
5 球 @ 10.00
6 球 @ 20.00 $
$
682612-JUN-2008
總入球星期四 113 彭美拉斯 (主) 對 高士路 (客)
7 球或以上 @ 30.00 $

$
682712-JUN-2008
總入球星期四 114 侯斯頓戴拿模 (主) 對 新英倫革命 (客)
7 球或以上 @ 30.00 $
又黑唔晒喎 :098: :098: :098: :036: :036: :036:

:071: :071:

我細佬波籣...:029:

等到啦,度士驅邪:036: :036:

我老頂估中晒:023:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-13 09:26 AM 發表
我細佬波籣...:029:
最衰死人奧仔頂唔到半場:046: :046: ,我條8x倍過關就咁冇左:043:

回覆 #2617 波盤預言家 的帖子

好彩有聽波兄講,冇買德國,買左彭彭:098:

大家都中呀 :036: 美職果場快d7球:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆