上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  40.4k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-28 11:19 AM 發表 查看引用來源

唔會,點會呢,妳問下SAM師兄,又或其他男人,最想擺妳上邊?一定唔會係檯,kakahaha............:smile_30::smile_43:
嗱,我唔係講我呀下,但又真係可以放上檯㗎喎,哈哈

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-28 12:25 發表 查看引用來源

咁perfect? 可能係性無能既,哈哈
運動能手,我諗唔會太差:smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-28 10:23 AM 發表 查看引用來源

師兄意思以前有條女PM你玩SM由夜晚玩到AM時份??
咁真係好玩得喎.........
無有錯啊!XD

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-11-28 10:25 AM 發表 查看引用來源

收到,女人性感照之嘛,easy job 

上網大把有得download. 等我今早找找先

好多選擇, 任何年齡, 各國佳麗, 性感得來又可愛?有喎!性感得來又野性?有喎!
性感得來上引版分享,都有喎!XD

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-28 10:26 AM 發表 查看引用來源

可唔可以集中D,我只要女人呢?HAHA.......
一於咁話,係女人就可以。
😂😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-28 10:30 AM 發表 查看引用來源

HAHA........我都想,可惜無呢樣.
唔知係唔係老花,師兄個纜字我睇幾次都睇左個旗字,一開始仲諗有呢個比賽咩?
男人心邪實屬正常,不用少見多怪。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-22 08:55 PM 發表 查看引用來源

當時剛拍拖,情到濃時咪會囉,而家無可能了
點解無可能?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-28 10:37 AM 發表 查看引用來源

師兄講得對,師妹要求既,我怕一張相唔夠表達,要好似履歷咁,先講自己幾高咩年紀.樣好唔好,其他過人世既資料就second round先睇,HAHA.....大前題師妹要放相.但唔放,今早都有唔少人應師妹機,睇黎師妹有keep住應聘中. ...
原來我都有老花,竟然睇了“過世人”,那不就是係.....哈哈!

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-11-28 10:37 AM 發表 查看引用來源

Sam師兄,乜你咁㗎!JJ師姐話唔定都係師兄們的幻想對象呢~~who knows
Give師姐所言甚是。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-28 10:41 AM 發表 查看引用來源

齋現場睇得唔得呢??HAHA.....講笑遮.
香蕉大堤果時都唔準我齋睇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆