上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.6k  923.1k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-6-26 14:26 發表 查看引用來源
系老冠腸蠢衫扭一仔尾房食左件後生湘妹子,5魚包環吹,服務一般冇侍浴可騎馬,坐蓮,狗仔,男上狂揸昅手真波狂屌出米青!聽日就走想食要快!
啱啱先經過褲淫街街市乜撚都冇 !!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-6-26 14:43 發表 查看引用來源

啱啱先經過褲淫街街市乜撚都冇 !!!
甘早去梗系冇!可以晚九點後去昅昅!

琴晚去左西W河,泰on樓洗樓,有兩件,左尾一細粒輕中開5魚可食,右尾果件肥中唔令,開5魚但可優惠收4魚。

剛系老冠落娼唐衫扭頭巷中房,食左件4魚一仔細粒瘦泰約18歲,冇侍浴可奶蓮奶西,女環吹吹功好掂,奶左好耐奶到佢狂震夾西水長流,多夠皮上套男上,坐蓮,騎馬,最終男上狂揸昅手真波狂屌出米青!爽爆!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-6-28 13:39 發表 查看引用來源
剛系老冠落娼唐衫扭頭巷中房,食左件4魚一仔細粒瘦泰約18歲,冇侍浴可奶蓮奶西,女環吹吹功好掂,奶左好耐奶到佢狂震夾西水長流,多夠皮上套男上,坐蓮,騎馬,最終男上狂揸昅手真波狂屌出米青!爽爆! ...
食得咁密會唔會打空砲 ???

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-6-28 22:11 發表 查看引用來源
食得咁密會唔會打空砲 ???
唔會,晚晚飲足料燉湯補米青!好似何伯甘一晚五次冇難度!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-6-29 14:38 發表 查看引用來源

唔會,晚晚飲足料燉湯補米青!好似何伯甘一晚五次冇難度!
行咗兩粒鐘咸妙都冇野啱食,最尾都係返去果檔弱智雞婆度食件高挑長腿白滑輕中,帶膠袋吹咗2分鍾就茶KY, 上袋入洞,屌咗好耐都唔出,最終集中精神沖咗5分鐘先爆。三條魚算係咁無下次!!!

今晚泉記好旺!但穿窿寒背得丑大媽!而種on尾近JP城有兩件輕中可食企梯底!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-6-29 18:46 發表 查看引用來源

行咗兩粒鐘咸妙都冇野啱食,最尾都係返去果檔弱智雞婆度食件高挑長腿白滑輕中,帶膠袋吹咗2分鍾就茶KY, 上袋入洞,屌咗好耐都唔出,最終集中精神沖咗5分鐘先爆。三條魚算係咁無下次!!! ...
呢檔好耐冇幫襯! d女唔多掂又好催!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-6-29 19:43 發表 查看引用來源
今晚泉記好旺!但穿窿寒背得丑大媽!而種on尾近JP城有兩件輕中可食企梯底!
泉記街市無眼睇,無個得,種on街好多人行,太旺好難行埋去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆