上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  625.6k

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-5-7 10:28 PM 發表 查看引用來源

孫悟空道,長樓梯,略貴,但企理
幾錢個鐘?

deleted, 有師兄話錯區.

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 血~ 於 2019-5-8 06:46 AM 發表 查看引用來源

幾錢個鐘?
2舊-1個鈡,3舊-個半鈡,4舊-2個鍾,泰按或推油同價!企理新裝,有沖凉房

引用:
原帖由 happybigball 於 2019-5-8 11:27 AM 發表 查看引用來源
just for 些牙, 上次去開土記做野咁有時間就想鬆下腳, 咁是但揾一間上去啦因為唔想邪, 入去有兩個C父, 問我按摩, 我睇下價錢牌, 佢叫我按全身,可能係邪但我唔知因未去過, 我話只想按下腳大比小腿鬆下就得, 咁佢就我坐大廳坐按, 跟手比條紙褲我換, 換完蓋條毛巾係大比坐係道慢慢按, 都算有心機, 按完小腿到大比, 條褲又細條, 有意無意咁掂到小朋友,掂多兩下就變左大朋友, 差多走哂出黎, ...
咁好玩?求師兄指引下,咩價單?thx

有得表演,啱我。隨時变6手按摩

引用:
原帖由 happybigball 於 2019-5-8 11:27 AM 發表 查看引用來源
just for 些牙, 上次去開土記做野咁有時間就想鬆下腳, 咁是但揾一間上去啦因為唔想邪, 入去有兩個C父, 問我按摩, 我睇下價錢牌, 佢叫我按全身,可能係邪但我唔知因未去過, 我話只想按下腳大比小腿鬆下就得, 咁佢就我坐大廳坐按, 跟手比條紙褲我換, 換完蓋條毛巾係大比坐係道慢慢按, 都算有心機, 按完小腿到大比, 條褲又細條, 有意無意咁掂到小朋友,掂多兩下就變左大朋友, 差多走哂出黎, ...
師兄,你有無post 錯區?呢到係正宗泰式啵,唔係土瓜灣足仔!

港島仲有咩好介紹?

小炳忠告: 無論喺邊間泰骨幾開心,幾開放,大大小小,尤其係正經泰骨,有技師扺不住金錢誘惑,私下提供增值服務,不要太揚,這樣才可長玩長有!
有D擺明車馬邪泰,就點講都得!
係咪?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆