上一頁下一頁
發新話題

#1- Sex after pill, 女人.com 故事(1+2) #40 & #2305

收藏  |  訂閱
3.0k  114.0k

引用:
原帖由 CM2 於 2011-5-30 11:54 PM 發表 查看引用來源
desktop~~~不過都會就快買部新電腦~用SSD做OS 主要存檔~咁到時開機就會超快了~
要啦 開desktop要咁耐 ..:smile_o04:

引用:
原帖由 CM2 於 2011-5-30 11:54 PM 發表 查看引用來源
X2呀~~~~~~~~~~~~~~~~~
難得夜晚我上黎...你地咁冷淡對我:smile_o03:

引用:
X2呀~~~~~~~~~~~~~~~~~
x3... 如果唔係等埋 facebook game.. 今日想早 D 抖

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-30 11:55 PM 發表 查看引用來源

你個咀唇同小蜜蜂好似.. 如果用佢呢張相對比
:smile_o13: 幾好丫~

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-30 11:49 PM 發表 查看引用來源

吾知呢:smile_o11::smile_o05::smile_o01:
咁岩得咁橋姐:smile_o01::smile_o05:
唯一分別可能係呢張相你咀唇薄少少

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-30 11:55 PM 發表 查看引用來源

要啦 開desktop要咁耐 ..:smile_o04:
其實我係垃圾file多~~~但又唔知幾時有用先無搞~~
其實都係一分鐘多少少~~~

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-5-30 11:56 PM 發表 查看引用來源

:smile_o13: 幾好丫~
即係 Twins 晒.. 唔怪得小熊維尼的配角有蜜蜂同豬 :smile_o12:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-30 11:56 PM 發表 查看引用來源

x3... 如果唔係等埋 facebook game.. 今日想早 D 抖
我都係啦~~~今日成日都係單拖

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-30 11:58 PM 發表 查看引用來源

唯一分別可能係呢張相你咀唇薄少少
特登影到咁架:smile_44:

引用:
原帖由 CM2 於 2011-5-30 11:58 PM 發表 查看引用來源

其實我係垃圾file多~~~但又唔知幾時有用先無搞~~
其實都係一分鐘多少少~~~
等我以為要開成幾分鐘tim:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆