上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.8k

岩岩反包皮,,但反到龜頭最下...好似有野黏住左
再反唔到落去=

引用:
原帖由 wffgso 於 2011-6-17 07:49 PM 發表 查看引用來源
岩岩反包皮,,但反到龜頭最下...好似有野黏住左
再反唔到落去=
初反係正常...見到頭1/3都算合格架啦

引用:
原帖由 2等天使 於 2011-6-17 09:06 PM 發表 查看引用來源
初反係正常...見到頭1/3都算合格架啦
咁我會唔會太遲,,我d同學都反到=.=
我中三

引用:
原帖由 wffgso 於 2011-6-17 10:18 PM 發表 查看引用來源

咁我會唔會太遲,,我d同學都反到=.=
我中三
唔會話太遲ge...
只不過好多成年人都未必會有呢個習慣...
不過呢個習慣係好...就算平時包住, 都可以沖涼去廁所時反出黎
乾淨好多

引用:
原帖由 2等天使 於 2011-6-18 08:43 AM 發表 查看引用來源
唔會話太遲ge...
只不過好多成年人都未必會有呢個習慣...
不過呢個習慣係好...就算平時包住, 都可以沖涼去廁所時反出黎
乾淨好多
但反到就唔算包皮長?
要扯旗時反?

大家好! 我係今日 18/06 去左陳醫生到做激光割包皮手術

前行:
姑娘叫要剃晒d毛, 早兩日已經剃晒, 不過仲有d毛腳, 打比姑娘唔剃得唔得. 姑娘陰陰嘴笑(我覺得), 撕膠布痛死你. 於是姑娘教我加soap / motion去剃. 青龍一條, D毛都係好吉!

今日: (Day 1)
約左上午10:00做, delay 到11:00. 姑娘話醫生做緊手術. 真係等左好耐. 不過, 等的途中, 見到有好多大陸產婦, 仲係集團經營. 一個大肚婆, 有專人安排佢醫生. 個個都係拉手提行李. 有個仲勁, 一個大肚婆, 三個香港產子agents serve 佢. 有個大肚婆行診所食左兩個康師傅杯麵! 仲有佢地唔收CREDIT CARD

講禁多做咩? C hing 如果要做, 唔好星期六上午做! 做手術已經煩, 仲要聽班友嘈!

手術過程
1.入到去, 姑娘比個locker我放野. 叫我除褲, 點訓上手術床
2.上手術床等醫生, 睇住自己條JJ, 真係相對無言, 只有唸經
3.醫生同姑娘到, 第一件事影JJ(係用NIKKON 的單反), 醫生檢查下.姑娘話打針有D痛, 叫我忍忍. 有睇過FORUMN的朋友就知道…唔係有D 痛.
4.醫生消毒, 我覺得好似打左兩針, 之前C HING 話有三針.
第一針: 好痛, 吉JJ
第二針: 好Q痛, 吉JJ, 再轉來轉去, 好似人地燒雞亦, 用竹簽, 將雞亦由雞肩吉到雞中亦再到雞細亦
不過可能係我有唸經, 又係想像中禁痛. 頂禮師父及諸佛菩薩加持!
5.五分鐘後, 醫生入番手術室, 問我JJ 有冇痺, 醫生話做手術有感覺不過唔痛. 全個過程, 帶眼罩, 開頭有D痛/感覺, 應該係打開包皮, 之後一D都唔痛, 亦冇C HING 講有音樂, 有護士談天, 我又冇聞到BBQ 味… 淨係聽到叮叮噹噹聲, 自己又睇唔到野, 覺得自己好似去左地獄… 我整個過程都係唸經同觀想
6.醫生話就快造完, 我又聽到姑娘影相聲, 醫生幫手擺我JJ
7.開眼, 第一次見到自己的龜頭, 太感動! 醫生貼膠布, 紗布. 問我要唔要番塊包皮.唔駛啦, 唔通做結婚介子咩…. 塊皮係燒焦左
8.出去小便後再見醫生

冇包皮後第一次小便
坐馬桶, 有尿柱, 不過都有滴滴下, 又要印下龜頭, 好耐

姑娘私叮囑
可能醫生做緊手術, 姑娘睇. 姑娘話有水腫係正常, 可以按下龜頭. 二話不說就按左兩下, 我只好叫一聲
1.龜頭向上可以防水腫
2.小心防水
3.佢話有病人反映, 如果扯起可以查白花油向JJ 的根部, 唔禁試. 記住唔係龜頭!

現在情況:
1.唔係好痛
2.龜頭有小小水腫
3.龜頭的背面皮膚有D紅
4.有用M巾, 又可以固定位置, 又可以吸尿, 又冇禁敏感.
5.龜頭幾SENSITIVE

後記:
-好多謝未來太太的支持. 你結我勇氣
-師父及諸佛菩薩加持
-健康係好重要

引用:
原帖由 wffgso 於 2011-6-18 10:35 AM 發表 查看引用來源

但反到就唔算包皮長?
要扯旗時反?
過長只不過係你扯左仲有一大截包皮o係前面
就算正常長度的扯左都係係包住唔奇

初反係調番轉...唔扯(沖涼去廁所)果陣反
扯左反你一定唔敢再反

[url=viewthread.php?tid=10226610]點先叫包皮過長?[/url]

引用:
原帖由 2等天使 於 2011-6-19 09:44 AM 發表 查看引用來源
過長只不過係你扯左仲有一大截包皮o係前面
就算正常長度的扯左都係係包住唔奇

初反係調番轉...唔扯(沖涼去廁所)果陣反
扯左反你一定唔敢再反
THX
想問去身體檢查時..會唔會檢查埋下體?

小弟將近18  
近排無意入左呢個區 覺得自己都需要反下包皮
經過幾日沖完涼都細細力反下
今日終於成個歸頭都路左出黎

但問題就黎啦  個感覺出黎地....um...唔識形容
可能但18年黎第一次完全接觸空氣掛:smile_27:
唔郁都由自可 一郁就有D痛 我知咁樣係正常  
但我好難唔郁 頂唔順 最後都係搵水沖左兩下 就反番D包皮包住歸頭

想請問下我應該點做
應唔應該每晚都反佢出黎比佢見下世面 跟住又反番入去?
但反番入去個過程都有小小痛
唔係好知跟住應該點做  有無ching可以教下我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆