上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  325.0k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-1 17:03 發表 查看引用來源
等我今晚補處下先
或者同老婆吹開水時傾下

話老鬼奴性好重, 喜歡服侍女人,
話老鬼可以咩野都唔做, 齋幫女人奶都可以, 仲可以奶到個女人話停先停
或者奶完可以叫老鬼係老婆表現打飛機又得
又可以全程唔比佢除褲, 要佢係褲入面硬住走又得
全程由女方控制點玩

睇下老婆有冇興趣扮女王...........

同老鬼講定, 開左個頭先, 可以玩幾多野, 就睇佢自己表現

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-1 17:36 發表 查看引用來源
蒙面超人🤭
叫佢用呢個造型搞阿嫂😎😎

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-1 17:37 發表 查看引用來源

或者同老婆吹開水時傾下

話老鬼可以咩野都唔做, 齋幫女人奶都可以, 仲可以奶到個女人話停先停
又可以全程唔比佢除褲, 要佢係褲入面硬住 ...
果然系高手👍

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-1 16:37 發表 查看引用來源

如果你係亞嫂, 你想條佬點玩先令你有返性趣?
奶、指插就緊架啦,加埋玩具捧捧刺激下🙄

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-1 17:37 發表 查看引用來源

或者同老婆吹開水時傾下

又或者飲大兩杯, 搓枚輸咗要打飛機比亞嫂睇, 咁老鬼輸咗咪可以攞條撚出嚟係亞嫂面前打飛機, 下次就可以進一步......

引用:

或者同老婆吹開水時傾下

女人系愛被枱舉扮女王👍🤭🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-1 17:43 發表 查看引用來源
又或者飲大兩杯, 搓枚輸咗要打飛機比亞嫂睇, 咁老鬼輸咗咪可以攞條撚出嚟係亞嫂面前打飛機, 下次就可以進一步......
多謝師兄獻計👍

引用:

或者同老婆吹開水時傾下

果然識玩

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-1 17:27 發表 查看引用來源
一定有,佢話咸咸地
索左有味,佢話當自己乃左我老婆隻西🤭
唔怪之得有女女放d著過底底上網賣啦,有人會買就有人會賣,有價有市

[quote]原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-1 17:45 發表 查看引用來源
多謝師兄獻計👍 [/quote跟住你扮醉,就可以玩夫目人前犯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆