上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.6k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-4 06:30 PM 發表 查看引用來源

老劍, 你係我認識人之中, 係第二個記憶力超強之人, 所以事業一定有成. 佩服, 佩服!
我通常睇公仔箱現場競賽途中会留意埋自己無買而又令我有深刻印象既走勢、例如阿拉上駿明珍宝谷草尾場入直路个勢必入前2、但見佢即捉住吾去、證明馬有人吾比去、所以再出田草千二本來旗袍上、换PK或誰冇乜所謂、因為去硬!亦系盗版秘密武器!

是否報導出錯, 馬主人數又點止1,000人, 有可能唔計埋團體馬之馬主, 應有幾千人.
有時報導會有甩漏, 洪爺都係1948年出生於龍湖鎮., 走路謝出生係深圳.

附件

爛🍎,慳水慳力!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-4 07:19 PM 發表 查看引用來源
爛🍎,慳水慳力!

好似呢一班同我係老友架!
又係同一個門口出入架!

老劍, 有時我都想係動新聞內擺你張馬經上枱.

附件

Apple 25.jpg (96.7 KB)

Apple 25.jpg

呢隻老友都幾威, 出親賽都有飛, 不過上次唔知係爆軚還是心領神會咁款, 俾酷比仔行先. 照睇床品許大失所望, 拉倉都係想贏馬架!

老許: 仆街, 下次我會飛水手, 俾多一次機會你去表現.
仆街: 老許, 你隻手都幾純熟, 你可以有所誤會, 我好似無咁大碌架!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-4 07:47 PM 發表 查看引用來源
老劍, 有時我都想係動新聞內擺你張馬經上枱.
好主意:131:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-4 08:36 PM 發表 查看引用來源

好主意:131:
咁大鑊! 你到底有無FB架!

呢隻威進駒多得鄭先生落足咀頭先投得及可以放處威哥處, 應記一功, 所以如寶哥哥上馬一定要留意,因為俾同主馬貴一半價錢, 照睇肥仔文都好傷心架!

附件

唔好以為呢隻聚歡笑無分係手, 因為倉主係一個可以信靠既人, 下季都一樣有回報架!

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆