上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  74.5k

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-8-17 13:57 發表 查看引用來源

好喇!☺
仲有中秋呀😊😊👍

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-18 15:07 發表 查看引用來源
胺多酚同多巴胺要去到一個點先釋放出來,如果你從沒體會.即是你未夠量.道理同運動去到極限再破極限身體釋放腎上腺素一樣.不過胺多酚同多巴胺門檻低好多.一般你投入同堅持到一定量就會出來 ...
唔好搞。。。我並唔會享受呢種折磨

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-8-18 16:35 發表 查看引用來源
好明顯妳只係借跑步為名,實質係讓自己沉溺在痛苦的輪迴。(或者從妳嘅角度是最幸福美好的時光吧!)

都係bob 叔了解我

引用:
原帖由 a168 於 2020-8-18 17:59 發表 查看引用來源

仲有中秋呀😊😊👍
但我媽又唔識整月餅喔

引用:
原帖由 仰慕者 於 2020-8-18 17:34 發表 查看引用來源

好似吸毒咁;會上引的。
運動係會上癮.多巴胺作用都等同吸毒.不過無害.運動上癮有唔同階段,只要唔係好極端都ok.好似我上癮好多年,但係唔會過度.

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-8-18 18:10 發表 查看引用來源

唔好搞。。。我並唔會享受呢種折磨
當中樂趣知者自知.無話折唔折磨,只有享唔享受.就好似食榴槤臭豆腐一樣.中意既愛之欲狂.唔中意既避之不及.

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-8-18 18:11 發表 查看引用來源

但我媽又唔識整月餅喔
😆😆親子樂,都係開心娛樂。

有時見到有人整冰皮月餅,比bb食果d,睇到佢地好花心機。

引用:
原帖由 a168 於 2020-8-18 19:21 發表 查看引用來源

😆😆親子樂,都係開心娛樂。

有時見到有人整冰皮月餅,比bb食果d,睇到佢地好花心機。
冰皮月餅好易整
有套裝賣.猜個皮出來再包餡搓圓倒模搞掂.同小朋友一齊做無難道又有成就感.而且都幾好食.

回覆 2584# meow_917 的帖子

你喜歡啦,隨緣,不過如果你食過啲好食嘅野,可以早啲介紹俾我,唔駛等兩年後😋

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-18 19:31 發表 查看引用來源
冰皮月餅好易整
有套裝賣.猜個皮出來再包餡搓圓倒模搞掂.同小朋友一齊做無難道又有成就感.而且都幾好食.
你男人都試過整。。。😂😂 原來你多才多藝 估你唔到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆