上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  33.9k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-26 09:40 AM 發表 查看引用來源
沙灘

大家有沒有試過冬天去沙灘拍拖?

那是一個冬日早上。我約了阿0在碼頭等。時間很早,朝陽照在臉上很暖和,再望著海面泛起的粼光,很舒服。微微的海風拂著臉,令人忘記其他的聲音,和煩囂。我就這樣在碼頭出 ...
數字兄,估唔到我哋在同一沙灘上,都分別有出過嘢,志同道合啊!哈哈!

唔知數字兄還記得沙灘右邊近石灘附近有幾條滑水梯的海上樂園呢?

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-26 12:43 AM 發表 查看引用來源

你想呢? 單對單做乜好呢⋯
如果一男一女,當然是做愛最快樂啊!

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-3-26 12:45 AM 發表 查看引用來源

女女。。。都有好多野可以做架
Wakakaka
兩女互啜波波的情境,其實都相當迷人啊!

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-3-27 09:10 AM 發表 查看引用來源

哈哈
我鍾意你呢個答案
其實你只鍾意開首的那兩個字。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-27 10:52 AM 發表 查看引用來源

如果一男一女,當然是做愛最快樂啊!
呢個當然啦sam師兄
可惜個陣係兩條女呢

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-3-27 10:08 AM 發表 查看引用來源

做咩都提唔起勁。。。
點算。。。
瞓陣先囉!

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-27 10:23 AM 發表 查看引用來源

與其將問題放大,不如將幸福感放得更大。

如果問題不致於令你不想和他做愛,就接受那個問題,然後和他做愛。

就好似身體有好多毛病,不是一定要剷除或做手術割掉,就不如等佢自癒或學習與它共存。

關係一 ...
型爸講得好啊!

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-27 10:44 AM 發表 查看引用來源

Doubling 師姐,我又點會落井下石喎-~~~你知啦!型爸好鬼博愛㗎!氹到啲師姐鬼咁開心,我都只係講笑咋,唔好嬲啦~~~
咁型爸的確有佢過人之處啊!XD

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-27 10:56 AM 發表 查看引用來源

咁型爸的確有佢過人之處啊!XD
哈哈⋯似乎sam師兄都比型爸攪掂左喎

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-27 10:23 AM 發表 查看引用來源

與其將問題放大,不如將幸福感放得更大。

如果問題不致於令你不想和他做愛,就接受那個問題,然後和他做愛。

就好似身體有好多毛病,不是一定要剷除或做手術割掉,就不如等佢自癒或學習與它共存。

關係一 ...
Haha
But I don't know he still wanna fxxk me or not(cry....)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆